E ultimul din acest an

Două ore au mai rămas până la evenimentul zilei de azi de la Buzău.

E vorba de meciul dintre Buzău și Zalău din prima ligă de handbal feminin – ce va începe la ora 17.00.

Prilej pentru buzoieni de a-l vedea live și pe celebrul Gheorghe Tadici, cel mai rutinat antrenor român de handbal (și spectaculos în episoadele în care intră in conflict cu arbitrii).

E ultima partidă oficială din acest an, campionatul feminin urmând a se relua în ianuarie anul viitor.

Tadici și Muși, colaboratori și adversari. Cei doi au antrenat împreună la națională, dar s-au duelat la echipele de club

Buzoiencele (locul 9) au musai nevoie de victorie pentru a trece în clasament de Zalău (locul 8), Bistrița (locul 7) și chiar Baia Mare (locul 5).

Un alt motiv pentru a învinge azi e și cel de estompa imaginea nu tocmai fericită din ultima lună cînd SCM Gloria a pierdut trei din ultimele patru partide (înfrângeri cu Corona Bv., Bistrița și Baia Mare).

De notat și că echipa buzoiană s-a întărit în ultimele zile cu două jucătoare de la Roman (echipă ce s-a desființat): Carmen Stoleru – centru și Ana Maria Simion – extremă.

Dacă la fete campionatul se întrerupe, în schimb va continua cel de băieți. Joi, microbiștii din Buzău sunt așteptați la partida dintre HC Buzău și Potaissa Turda (ora 18.00).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  A treia școală mare unde s-a asfaltat în această toamnă. Ce se urmărește CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.