Vezi AICI ce veți găsi în cutia poștală în zilele următoare. „E un moment istoric!”

Mesaje comune lansate azi de primarii din Buzău și Țintești cu prilejul apariției broșurii de informare a cetățenilor cu privire la referendumul de unire dintre cele două localități.

Broșura de informare are 28 de pagini și cuprinde cele mai importante obiective de îndeplinit pentru Buzăul Mare până în 2030.

Fiecare familie de buzoieni și ținteșteni o vor primi prin poștă în perioada următoare.

Cei care vor să consulte mai înainte broșura trebuie să dea CLICK pe imaginea de mai jos.

loading...

9 comentarii la „Vezi AICI ce veți găsi în cutia poștală în zilele următoare. „E un moment istoric!”

 • Banul public…. se duce pe pliante si proiecte SF…..

 • Alți bani….altă distracție domnule Tereacă!! În broșura trecută a domnului Toma, pe care am găsit-o în cutia poștală și care a stat probabil și la câștigarea alegerilor, nu era scris nici un cuvânt despre acest proiect de unire a municipiului cu comuna Țintești!! Să înțelegem că este un proiect neimportant sau că am fost mințiți prin omisiune ???

 • 28 pagini?!!!!trai neneaca pe banu fraierilor din Buzau…..

 • Ce mărime ar trebui să aibă plicul pentru a o expedia înapoi la Primărie pentru valorificare (reciclare) centralizată?

 • Bine ca si-au pus poza aceste mari „personalitati” ale Buzaului , de talie mondiala

 • Popun înființarea categoriei Administrație Locală la fundația Nobel.
  Este o omisiune inadmisibilă din partea lor după încheierea primului mandat al domnului Primar.
  Primul câștigător al premiului este deja cunoscut, nemaifiind nevoie de juriu și delibarari, este doar o formalitate. Eventualii concurenți ( oameni fără simțul măsurii) fiind descurajați de apariția Broșurii, vom trece încă o victorie a Buzăului pe plan internațional.
  Broșura o spune foarte clar și fără drept de apel.
  Hai Buzău!

 • Un lucru foarte bun aceasta informare pentru ca tot omul de rand sa înțeleagă importanta și beneficiile acestui referendum. FELICITĂRI ambilor Primari pentru aceasta inițiativa.

 • Un lucru extraordinar de bun pentru buzoienii si pentru tintesteni, bravo domnilor primari este timpul sa ne unim fortele si sa realizam Buzaul cel Mare. Succes

 • Domnule primar Toma, felicitări pentru inițiativa ,să de-a domnul Dumnezeul să câștigați pentru că se vede că depuneti un efort pe la televiziuni, pe relele de socializare unde incercati să ne convingeti că unirea acestor două localități este benefica pentru toți. Unde este domnul primar Stoica și să susțină și el același lucru?! Să dea un interviu și să ne convingă și pe noi tintestenii că acest lucru este benefic pentru noi. Știati că el încearcă să ne convingă exact contrariul ? Vă rog sa mergeți prin satele noastre, fara el și consilierii lui, ca lumea să poată vorbi liber .Mult succes domnule primar Toma!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.