„E un vis! E maximum din ceea ce puteam obține!”

E acum unul dintre cei mai fericiți oameni din lume.

Și e chiar un buzoian, Ovidiu Ionescu, despre al cărui succes se vorbește în sportul mondial!

Alături de partenerul său, spaniolul Alvaro Robles, buzoianul a reușit o mega-surpriză.

Au învins chiar în China, mai exact la Openul Chinei, perechea nr. 1 din lume (Ma Long și Xu Xing) și s-au calificat în finală.

„E un vis. Un sentiment uluitor. N-am mai simțit niciodată așa ceva. Să învingi în China pe Ma Long și Xu Xing e cred tot ce puteai obține în tenisul de masă”, a spus buzoianul la finalul meciului carierei.

Europenii s-au impus cu 3-2 la capătul unui meci dramatic. Au condus cu 2-0 la seturi, dar au fost egalați și a fost nevoie de setul decisiv. S-a mers cap la cap, 10-9 pentru chinezi, după care Ionescu și Robles au luat trei mingi consecutive. Punct, set, meci și bucurie de nedescris.

„E o victorie extraordinară, după un parcurs asemenea, mai ales că eu și Alvaro am jucat pentru prima dată împreună la acest turneu. După primele două seturi câștigate, chinezii au schimbat tactica. Ne-au egalat, a fost mai greu să ne adaptăm. În setul decisiv am fost mai pregătiți. Știam cu ce avem de-a face. Recunosc, am avut parte și de puțin noroc. Pentru a câștiga împotriva lor e nevoie și de noroc”, a spus buzoianul la final.

Astăzi, duminică, de la ora 14.30, Ovidiu Ionescu și Alvaro Robles dispută finala împotriva altui cuplu redutabil din China, Fan Zhendong/Lin Gaoyuan.

UPDATE

În finala disputată azi după-amiază, Ionescu & Robles au pierdut cu 3-0 în faţa perechii chineze Fan Zhendong & Lin Gaoyuan (cap de serie nr. 6). Asiaticii s-au impus cu 11-9, 11-4, 11-4.

loading...

Un comentariu la „„E un vis! E maximum din ceea ce puteam obține!”

  • E o performanță .Păcat că nu au câștigat finala .Erau atât de aproape .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.