E văduva muncitorului ucis de zdrobitorul de struguri. Azi, cel mic face 2 ani. Rugăminte

Pentru unii oameni, răsfățați de soartă, viața e un șir de plăceri și bucurii.

Alții, dimpotrivă au parte doar de necazuri. În cazul unora te întrebi cum de mai pot duce atâtea lovituri.

Într-o astfel de situație e Mariana din Nișcov (Vernești, Buzău).

A trecut prin drama pierderii unui copil cu patru ani în urmă, iar de câteva zile a primit o lovitură care i-ar fi doborât pe mulți.

Într-un accident teribil soțul i-a fost făcut praf de zdrobitorul de struguri al case de Vinuri Vernești.

Răposatul Costel Pițigoi aducea banii în casă, Mariana era casnică.

Peste noapte, viața Marianei s-a transformat într-un coșmar. Dărâmată de moartea violentă a soțului și de grija creșterii celor doi băieți.

Cel mare e clasa zecea, iar cel mic, din brațe, împlinește azi doi ani.

Membrii unei asociații filantropice (Asociația Împreună pentru buzoieni) au aflat de acest caz și au început să ajute familia greu încercată.

De asemenea, buzoienii cu suflet sunt rugați să dea la rându-le o mână de ajutor.

Iată rugămintea de pe pagina de facebook a asociației (CLICK AICI):

„Văduva muncitorului strivit de zdrobitorul de struguri are nevoie de ajutor! Cum nimic nu e întîmplător, fiind azi în zonă la un caz, din vorbă în vorbă am aflat că familia lui Constantin Pițigoi, bărbatul care a murit în chinuri într-un zdrobitor locuia la cîteva case depărtare. 

După ce a trecut prin durerea pierderii unui copil acum 4 ani, din 15 septembrie Mariana trece printr-un nou calvar, fiind nevoită să-și înmormînteze soțul, tatăl celor doi copii ai ei și sprijinul financiar al casei.

*** Apropo, azi cel mic împlinește 2 ani!

*** Ne organizăm să o ajutăm? I-am promis că o vom ajuta cu pomana de 40 de zile, care va avea loc pe 27.10 și că-i vom cumpăra băiatului cel mare geacă, ghete și rechizite.
*** Cine vrea să ajute în acest caz să trimită mesaj privat sau să doneze în conturile de mai jos specificînd la detalii “mariana”.
Cont în lei: RO87BTRLRONCRT0435773501
Cont în euro: RO37BTRLEURCRT435773501
Beneficiar: Asociația “Împreună pentru buzoieni”
Paypal: https://www.paypal.me/

loading...

12 comentarii la „E văduva muncitorului ucis de zdrobitorul de struguri. Azi, cel mic face 2 ani. Rugăminte

 • Dar la munca face alergie?
  La facut copii pe banda vad ca nu face.

 • Noi poporul am ajutat-o destul toata viata sa evite munca.
  I-am dat si ii dam ajutoare sociale lunar din banii nostri. Am spus ca e temporar, dar vad ca ajunge maine la pensie si n-a muncit si n-a contribuit 1 leu, doar ne-a mancat banii degeaba si a turnat copii sa ii creasca ajutoarele sociale.
  Rusine sa le fie Asociatiilor astora platite si ele din bani publici ca incurajeaza astfel de obiceiuri pe spatele celor muncitori care produc si sunt din ce in ce mai cocosati de taxe si impozite marite ca sa sustina putorile.
  In ritmul asta o sa ramana in tara doar asistatii, bugetarii si asociatiile de sifonat bani publici.

 • Omenia se pare ca e plecată din sufletul unora de pe aici…. Putori sunteți voi astia care furați și va îmbogătiti pe spinarea muncitorilor! Privatizati inculți și răi!

 • Ce suflet hain au uni in loc sa o ajute o critica rusine sa va fie

 • Ce nu se spune in mod convenabil e ca femeia tocmai a incasat sute de milioane ajutor social pentru deces de la stat. Si nu se spune ca atat femeia cat si fiecare copil vor primi lunar indemnizatie sociala pentru decesul sotului/tatalui pe langa indemnizatiile sociale primate pana acum.
  Deja femeia are de la stat mai multi bani la saltea fara sa munceasca decat majoritatea romanilor care au muncit o viata zilnic sau muncesc inca zilnic, si tot pe ea ne spune Asociatia sa o ajutam?

 • Pentru necunoscatori asociatia e condusa de o femeie careia nu ii place munca si s-a gandit ca decat sa munceasca mai bine deschide o asociatie si sa profite de oameni si cere donatii pentru cazuri sociale false si primeste si bani de la stat finantare pentru asociatie.

  Tot pentru necunoscatori cei care freaca menta prin asociatii sunt foarte bine platiti, la nivel de directori de mutinationale desi nu fac nimic, doar profita de oameni.

 • Sunteți lipsiți de bun simț și suflet!!! Și dacă a turnat copii cum menționează unii care e problema????ia ținut lângă ea și ia crescut cum a putut!Nu este treaba nimănui câți copii are 1familie!!!E mai ușor să judecați și să clevetiți decât să ajutați!

 • Cand vorbeste gura fara suflet…. vai de capul vostru. Sa va dea Dumnezeu și vouă 10 la.suta din cat și fără femeia aia….

 • La mijloc este o șmecherie marcă știută!Condoleanțele mele familiei dar în situația de față mama poate fi ajutată cu un serviciu,trebuie ajutată de Direcția de Asistență Socială și AJOFM Bz.Repet,patronul și instituțiile cu atribuții de prevenție să răspundă!Îmi amintesc,acum vreo 15 ani,am fost ,,păcălită ,, de o avocată și era să rămân pe stradă.Sesizând autoritățile,m-am trezit eu monitorizată și acuzată că vreau ,,ajutor,, folosindu-mă de copil.Astfel de cazuri ,,sociale,, ar trebui tratate cu mare seriozitate de instituțiile cu atribuții în protejarea familiei pentru prevenirea excluderii sociale.REcomand acestui ONG -,,Asociația Împreună pentru buzoieni,, să colaboreze cu toate instituțiile statului pentru prevenirea apariției factorilor de risc.Colaborați cu psihologii de la DGASPC Bz,de la AJOFM Bz și cu toate instituțiile cu atribuții.Banii se strâng ușor și îi putem cheltui repede,dar educând această tânără mămică ,o pregătiți pentru viață!Vă stau la dispoziție domnișoara Diana Rus cu orice informație în sensul colaborării interinstituționale pentru această mămică.Dumnezeu să îi dea putere să înțeleagă faptul că ,nu banii ,ci educația ei și a copiilor este importantă!

 • Mai nenorocitilor nici nu stiu cum sa va numesc,Aceasta femeie nu munceste pentru ca are copil mic ,sotul care a decedat era foarte muncitor si bun la suflet nu mai va dati voi cu parirea nesimtitilor credeti ca din ajutor social se poale trai decent spunetica toti asistatii sociali traiesc din banii vostri ,citi bani dati voi la stat mai saraciilor traiti uni mai bine ca altii care nu pot sa aiba un loc de munca pentru ca nu au unde si nici pilele necesare

 • Tu asta care nu esti capabil sa iti dai numele, facind comentariu fara rusine si bun simt, fara sa cunosti situatia familiei Numindute Anonim—-cretin

 • Tu te numesti (poporul care a ajutsto destul)?? ANONIM,tu dai dovada de prost cu diploma, retardat cu acte in regula!! Nu inteleg cum te poti exprima in halul asta de o biata vaduva ce cere ajutor si nu face rau nimanui!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.