„E vina călătorilor, dar și a șoferului nostru. N-a fost suficient de ferm!”

Sunt imagini postate azi pe facebook de un călător la o oră de vârf pe traseul 13 către Gălbinași.

Reporterul buzoienii.ro l-a contactat pe directorul Trans-Bus, Gică Toader.

„Responsabilitatea principală e a călătorilor, puteau aștepta cursa viitoare. Dar o parte din vină o poartă și șoferul nostru. Nu a fost suficient de ferm. Mi-a spus că a deschis ușile și i-a rugat pe călători să coboare. Dar n-a făcut-o nimeni și atunci omul a plecat mai departe în cursă. A greșit, nu trebuia să plece de pe loc. Va fi sancționat”, a declarat Gică Toader.

Pe fiecare autobuz Trans Bus există un afiș vizibil cu mesajul următor:

Primarul C-tin Toma a văzut la rându-i imaginile de azi din autobuzul 13: „Am dat din nou dispoziție ca de mâine șoferul să nu mai plece din stație când se depășește un anumit număr de călători”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„E vina călătorilor, dar și a șoferului nostru. N-a fost suficient de ferm!”

  • Mai frate vad ca pe oameni ii intereseaza plimbarea,nu infectarea!Sa mai spun ceva?Ne meritam soarta si tot ce pot sa va urez inconstientilor -sa nu va spun altfel ca ma cenzureaza admin-sa nu vi se imbolnaveasca apropiatii!

  • Acum plateste soferul in fata sefilor pentru câțiva oameni iresponsabili…nu ne mai facem bine…popor de needucați

  • Aceeași situație și pe traseul 3, cel puțin puțin pana în ora 11. Poate ne lămurește domnul Gică Toader cum procedăm noi cei care trebuie sa ajungem la serviciu și circulam pe rute pe care frecventa autobuzelor este de 40 de minute, așteptăm următorul autobuz? Pe bune?! Deasemenea poate ne lămurește cum revenim acasă cei care terminam programul după ora 19 in condițiile in care ultimul autobuz 3 pleacă din stația Boromir fix la ora 19. Dânsul, dacă nu este capabil sa gestioneze circulația autobuzelor în timp de pandemie astfel încât riscul pentru călători sa fie cât mai mic și sa asigure transport pentru cei din zonele industriale, comerciale, ar trebui sa lase locul altuia mai pregătit.

  • Pai daca ghiolbanu’ are acum autobuz la poarta,se plimba,are n-are treaba el umbla,e ca oaia,unde vede gramada,hop si el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.