E voie cu mărțișoare și flori de 1 martie ? ANUNȚ de ultima oră

Presa a anunțat azi – de dimineață și la prânz – că e interzis a se oferi mărțișoare și flori de 1-8 martie.

După amiază, situația s-a modificat la 180 de grade.

Ministrul Sorin Câmpeanu a zis, dimpotrivă, că e voie.

„O floare și un mărțișor nu sunt obiecte personale, ci simboluri. Ministerul Educației nu dorește și nu poate să se implice în schimbarea valorii de simbol în obiect personal”.

Câmpeanu a fost încă și mai explicit, susținând că unitățile școlare sunt în subordinea Ministerului Educației și nu a Ministerului Sănătății și că decizia se ia în ograda dânsului.

De dimineață, Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației spusese la Europa Liberă că de 1 și 8 martie elevii nu ar putea oferi personal flori și mărțișoare cadrelor didactice și colegelor, pentru că ordinul comun al miniștrilor Educației și Sănătății (care anunță regulile din școli după redeschiderea acestora) prevede că este interzis schimbul de obiecte personale.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „E voie cu mărțișoare și flori de 1 martie ? ANUNȚ de ultima oră

  • Intrucat din cauza pandemiei activitatea scolara s-a mutat preponderent online, sindicatul invatatoarelor propune ca si felicitarile de primavara sa fie mutate online. Tot ce trebuie este ca doamnele invatatoare sa comunice comitetelor de parinti numerele personale ale conturilor bancare…

  • Exact.
    Martisorul si banii de cadouri ptr profesori..eterna shpaga, rusinoasa, data de parintii mediocrii care cred ca asta le va destepta progeniturile mai rpd :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.