Ea este noua secretară a municipiului Buzău

Cel puţin temporar, dacă nu definitiv, Primăria Buzău şi-a acoperit postul important lipsă din organigramă, cel de secretar al municipiului. De luni, îşi va prelua funcţia Mirela Baciu, 34 de ani, funcţionar public tot în cadrul primăriei. În fapt este vorba de o promovare, întrucât până acum Mirela Baciu a lucrat în aparatul secretarului municipiului Buzău. Cei mai mulţi ani a fost în subordinea regretatului Ştefan Nedelcu. 

„Da, am reuşit să acoperim acest post important, astfel încât primăria să funcţioneze normal. Mirela Baciu are experienţă, lucrează de mulţi ani în acest serviciu de secretariat. Luni, după primirea avizului de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, îşi va începe, efectiv,treaba ca secretar. După revenirea în ţară a domnului primar vom hotărî ce vom face în continuare ” a precizat, astăzi, vicele Ionuţ Apostu. 

Mirela Baciu a absolvit Liceul de Arte iar apoi Facultatea de Ştiinţe Juridice Yolanda Eminescu din Târgovişte şi are un master în Managementul Afacerilor Publice. Este soţia cunoscutului realizator tv şi radio din municipiul Buzău, Adrian Baciu. 

Postul de secretar a rămas liber de mai multe ori în ultimul an după ce din diverse motive au renunţat pe rând Ştefan Nedelcu, Roxelana Radu, George Sava şi Diana Pavel.

Auraş Tereacă

 

loading...

3 comentarii la „Ea este noua secretară a municipiului Buzău

  • D-nul Nedelcu s-ar rasuci in mormant daca ar vedea aceasta numire… de ce nu se spune ca e nora d-lui Baciu de la PSD…. si o nulitate ????

    Răspunde
  • si daca-i nora lui baciu de la psd,care-i treaba? baciu e cumva cea mai mare persoana politica din buzau si noi nu stim? doamna baciu are studii si e foarte competenta pt postul de secretar iar eu personal mi-as dori sa nu se opreasca la interimat asa cum se vehiculeaza. sa accepte postul permanent si sa va ia pe toti la raport asa cum ati merita invidiosilor si incapabilior care sunteti! de erati capabili ati fi candidat pt post n-ati fi postat rautati pe net,stiind bine ca multi ani a fost sub indrumarea lui nedelcu,ce se odihneste linistit…te-asigur eu doamna „alexandru” . intre noi fie vorba,sigur esti vreo fusta invidioasa sub pseudonim „alexandru”,ceea ce te face fara doar si poate,o nulitate!
    felicitari doamnei baciu!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.