Echipa din Crâng a trecut pe primul loc!

Victoria la scor a Gloriei, 7-0, în Crâng cu Sportul Snagov.

Grație acestui succes, echipa din Crâng a trecut pe primul loc în liga II la golaveraj. Buzoienii au 10-1, iar UTA 9-0. Arădenii au trei victorii cu 3-0 (Călărași, Petrolul și Csikszereda).

A fost greu doar până la marcarea primului gol. Autor, fundașul Marius Ioniță, min. 35

„Sunt trei victorii scontate, ținând cont de lotul pe care-l avem și de modul în care ne-am pregătit. Nu mă întrebați pe mine dacă avem sau nu drept de promovare. Vorbiți mai sus. Sarcina mea e să jucăm bine și să câștigăm cât mai multe meciuri”, a spus Ilie Stan

Pentru Ilie Stan și Gloria, urmează momentul adevărului. Cu „U” Cluj, etapa viitoare la Tg. Mureș

„E cea mai mare umilință din cariera mea de antrenor. M-am lăsat de fotbal din 2005, am deci 14 ani de antrenorat. Unii dintre jucătorii de azi vor veni luni să-și actele de transfer. Să se ducă la liga a patra, la a treia, unde se acceptă astfel de comportamente. A contat mult că ni s-a accidentat un fundaș central, Neacșu. Nu mai aveam altul, a trebui să improvizăm”, a spus Vali Răchită, antrenorul de la Snagov.

În jur de 4.500 de spectatori au venit azi la meci, mare parte dintre ei plătitori. Succesul/spectacolul de azi îi va face să vină și peste două săptămâni, cu Mioveni.

UPDATE: 4122 de spectatori au intrat la meci folosind turnicheții. Dacă punem și copiii, care intră gratuit, se ajunge la cifra de 4500, estimată de reporter

Și echipa de rugby din Buzău a câștigat la scor astăzi. Elevii lui Costică Merșoiu au învins cu 46-14 pe Dinamo în Cupa României. Prilej de bucurie în vestiar.

Din păcate, federația de rugby a programat meciul fix la aceeași oră cu cel de fotbal. Păcat, pentru că unii dintre microbiștii din Buzău ar fi vrut să vadă ambele partide

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.