Echipă făcută prost + strategie defectuoasă + ghinion

Primă repriză dezamăgitoare a Gloriei la Iași.

Antrenorul Mihalcea primește nota 4.

În loc să pregătească echipa pentru atac/victorie (notă, Galațiul a câștigat ieri), Mihalcea joacă la egal/înfrângere. Lucru care s-a și întâmplat.

Apoi, echipa băgată în teren e modestă, cu Greu și puștiul Lazăr jucători ofensivi (cică), Gloria se apropie rar de careul advers.

Gaitan înoată pe teren, Oteliță e amețit, astfel că la pauză a fost 1-0 pentru Iași care a ratat o șansă uriașă de a face 2-0 și a închide meciul.

Peste toate, Gloria a avut și ghinion, golul Iașiului venind după un corner, o ieșire aiurea a lui Stoian și o deviere norocoasă pentru Hlistei care a împins mingea în poartă.

Dacă Mihalcea nu va schimba echipa și strategia după pauză, înseamnă că e… antrenor de divizia B.

UPDATE:

Mihalcea a făcut ce trebuia la pauză. Au ieșit mâinile moarte, Greu și Dr. Lazăr, și au intrat doi jucători potriviți acestui meci, V. Munteanu și V. Alexandru.

Imediat Gloria egalează (min. 47), lob Anghelov peste portar la o ieșire greșită la ofsaid a defensivei gazdelor.

La cum joacă, Poli Iași pare modestă la rându-i. Dacă Mihalcea l-ar scoate și pe Gaitan și l-ar băga pe Dudu, plus ordinul către jucători posesie + atac, Gloria ar putea câștiga meciul.

S-a terminat 1-1, puțin în condițiile în care Oțelul a câștigat ieri cu Steaua. Mihalcea pare că ne-a păcălit când a zis că vrea promovarea directă, conducerea clubului ar trebui să-i atragă atenția.

În plus, echipa pare insuficient pregătită fizic (n-a mai contat ofensiv în ultimele 25 de minute), iar posesia ofensivă neantrenată.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Echipă făcută prost + strategie defectuoasă + ghinion

  • Gloria nu are echipă de prima ligă din păcate.Chiar daca ajungem la baraj ne poate bate oricare echipă din prima divizie…..Slăbuță rău echipă

    Răspunde
  • Cum naiba să dai bani unor astfel de gloabe, mi-e greu să-mi imaginez? Nu-mi închipui, cine i-a sfătuit să se apuce de acest sport. Dacă printr-o minune Dumnezeiască (deși El are treburi mult mai importante) ar promova această caricatură de echipă, va fi ciucă bătăilor, nu cred că vor strânge 10 puncte.

    Răspunde
  • baieti, noi vrem sa promovati voi !!! Atata am putut sa va ajutam azi, cu un punct. bateti Otelul in ambele manse si noi ne facem treaba cu otelul la Iasi, nu dorim promovarea otelului, vrem sa promovati voi !! se pare ca otelul are csa de partea lor, voi ne aveti pe noi !! repet, bateti otelul de 2 ori si noi batem acasa otelul si promovam amandoua la brat !!! normal ca la Buzau, se stie…gloria-POLI IASI 1 … TOTI CONTRA hotelul !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.