Echipa pleacă acum în cantonament. Ce spune Ilie Stan

Sunt imagini din urmă cu câteva minute de la stadionul Gloria.

Jucătorii s-au urcat în autocar și urmează să plece în cantonamentul de la Sărata Monteoru.

Ultimul ieșit de la vestiare a fost antrenorul Ilie Stan.

Reporter: „Cum ați reușit minunea de a reînvia o echipă care ieri era ca și retrasă din campionat ?”

Ilie Stan: „Nu e meritul meu, ci al domnilor C-tin Toma și Cristi Ceaușel. Au înțeles importanța acestei echipe pentru buzoieni. Împreună sper că vom reuși să facem performanță”

Cristi Ceaușel: „Analizăm mai multe variante pentru a putea continua activitatea la echipa de fotbal seniori. Există un interes și din zona privată pentru echipă. Când vom avea ceva concret vă vom comunica. Ce vă pot spune e că echipa va pleca în cantonament și că nu am trimis la federație cererea de retragere din campionat a echipei de seniori”.

Cristi Ceaușel: „În privința centrului de copii și juniori nu s-a pus niciun moment problema încetării activității”

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Echipa pleacă acum în cantonament. Ce spune Ilie Stan

  • Vai de capul nostru. Bine ca sunt bani pentru fotbaliști si umflații aia. Se vaită Toma ca nu are bani pentru naveta elevilor si centre de vaccinare. Acolo sunt banii dvs, domnule primar!

  • Ilie Stan spunea ca are potential sa antreneze in prima liga; de ce nu pleaca la o echipa din prima liga ? nu are oferte ?

  • V-a fost frică domnule Toma că nu mai prindeti mandatul cu nr. 3 ? V-ati pus cenusa in cap, ati sucit-o ca la Ploiesti, nu mai desfiintati clubul de fotbal Gloria Buzau. Impozite majorate cu 50%. Credit de 25miloane euro.

  • Hai Buzău, hai Gloria Buzău!

  • 86 % !!! vrajeala a la Toma …in fotbalul buzoian lucrurile nu au fost clare niciodata …vorba lui ceausescu ,,nu plecati dupa fenta ,, …

  • Stimate domnule primar. Eu v-am votat de două ori! Gata! Nu vă voi mai vota! Din banii mei plătesc o echipa de profesioniști care nu mă reprezintă! Îmi măriți cota de impozit pe proprietăți! Mă faceți să îmi fie frica sa conduc mașină în oraș de teama sa nu primesc o amenda cât jumătate din salariul minim pe economie pentru că o parchez pe trotuar, din lipsa locurilor de parcare! Destul! Nu fac politica! Destul! Îmi doresc străzi asfaltate, parcuri, locuri de parcare! Pt fotbal sa plăteasca microbiștii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.