Echipa ROventura, reportaj la Buzău. VIDEO

Orașul Buzău a fost prezentat azi la emisiunea turistică ROventura de la Kanal D.

Andreea și George, cei doi prezentatori ai emisiunii, au fost la Drăgaică, în Crâng, pe Calea Eroilor, la Palatul Comunal și în Parcul Marghiloman.


Gazdă le-a fost celor doi prezentatori îndeosebi primarul Toma care le-a prezentat istoria locurilor frumoase din Buzău, dar și perspectiva de dezvoltare a orașului

Întreaga emisiune, care cuprinde imagini spectaculoase, din dronă, poate fi urmărită mai jos:

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Echipa ROventura, reportaj la Buzău. VIDEO

 • Am vazut emisiunea. Daca nu arunca nimeni cu noroi, Buzaul arata spectaculos. Munca acestui primar depaseste mult gandirea de turma a unora care in afara de parcari si apa mai ieftina cu 10 bani nu viseaza.
  Extraordinar, istorie, cultura, traditie si mosernism.
  Ma astept ca sa apara boschetarii de serviciu sa imi spuna ca este santier, ca parcari, ca butelii, ca Tintesti ca, ca, ca…ca.
  Felicitari si multumesc mult domnule primar.

  Răspunde
  • Mai degrabă specificai in clar și faptul c-ai fost ironic, că unii s-ar putea chiar să te creadă pe cuvânt și să te-njure inutil.

   Răspunde
 • Speram, spre bine orașului nostru, că cei doi protagoniști, aventurieri, au fost legați la ochi între destinațiile menționate și-au fost cazați în vreun subsol, ceva, daca exista vreun subsol neinundat prin tot Buzăul, și n-au apucat să le vada ochiul și restul, adevăratul oraș care se zbate în haos, cocalareala si prost gust !

  Spre obiectivele turistice ale județului când aplicam și noi, tovarăși, vreo pojghiță de lipeala ?

  Săptămânile trecute m-am întâlnit la focul viu de la Terca, accesibil calare pe catâr, evident, cu niste bucureșteni posesori ai unui blog de călătorii care promovează turismul national. Oamenii au făcut imprudență sa vina la Buzău cu seria 5, cu ditai ampatamentul că cică ei așa au circulat până acum prin tara, fara probleme, neștiind că aici este Buzăul și, nu departe de-aici s-a proclamat că „pe-aici nu se trece”.

  Răspunde
  • Lauda.ma gura…ca.ti dau un mic….
   Daca le dai 1000 euro cred ca si Calvini il apreciaza drept capitala Europeana…

   Răspunde
 • Duminică am făcut o ieșire pe la Unguriu, mai multe familii. Liniște,natura, bălăceală în râul Buzău, foarte frumos și aventura. Orașul nostru are multe atracții turistice

  Răspunde
  • Amin !

   La randu-mi plec la colindat prin județ în fiecare duminică, singura zi libera, am bătut lejer peste 90% din drumurile din județ, am atins fiecare colțișor de natura al județului și tare frumos mai este.

   Aviz celor care cică le-au fost tăiate pădurile ursilor: mai oameni buni, mai coborâți din bloc si veți descoperi la natura virgina prin acest județ de vi se va lua de-atata virginitate mai ceva ca musulmanilor kamikaze…

   Natura sălbatică din județ e in plină expansiune, odată cu îmbătrânirea populației și neputința acestora în a mai munci pământul. Niciodată acest județ nu a fost mai sălbatic ca acum, in ultimele decenii.

   Problema este că jumate din drumurile din județ sunt neasfaltate, inclusiv cele care duc spre tot felul de obiective turistice, probabil către majoritatea din județ, exista zone pe unde ai senzatia că n-a mai pus omul piciorul de niste decenii iar singura amenajare a multor obiective turistice din județ constă într-o pancarda de câteva palme pe care scrie denumirea obiectivului, nici un efort spre ceva mai mult.

   Culmea este că există chiar și-o grămadă de trasee turistice, inclusiv pe la Bisoca, sufocată de urși, pentru acces pedestru, complet neamenajate, inaccesibile și nepracticate, nici nu-i de mirare, când ai 1257 de urși in judet.

   Răspunde
 • imi vine sa borasc ….. ba @anonimu stai sa vina factura fraiere …. .sau oi fi tu apostule ???

  Răspunde
 • Corect ar fi domnule Tereaca, sa ne spui si cat ne-a costat pe noi contribuabilii acest minunat reportaj. Chiar sunt curios daca poti afla acest lucru si poate ne informezi si pe noi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.