FACILITATE. Anunț important de la Primăria Buzău

E o dorință a șefilor din Primăria Buzău.

Ca imaginile obișnuite cu aglomerația de pe holul Direcției de Taxe și Impozite de la începutul anului să nu mai apară și în 2019.

De aceea, conducerea municipalității a făcut demersuri ca plata taxelor și impozitelor să se poată plăti și în alte locații din oraș.

E vorba de toate cele cinci oficii poștale din oraș (Micro V, Micro III – Unirii Nord, Unirii Sud (farmacia Dona), centru (vizavi de McDonalds) și Micro XIV) la care se adaugă Direcția de Evidență a Populației din Galleria Mall – etajul I.

De asemenea, varianta cea mai simplă pentru cei acomodați să utilizeze calculatorul/smartphonul e de a plăti on-line folosind site-ul ghișeul.ro sau primariabuzau.ro, dar aici e nevoie de obținerea în prealabil a unor date de autentificare (utilizator și parolă).

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ce se întâmplă cu angajații CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „FACILITATE. Anunț important de la Primăria Buzău

  • mai rau nici nu se putea. cei de la oficiile postale au foarte mult de lucru si parca se confrunta si cu lipsa de personal. asta le mai lipsea…..inca o munca in plus!

  • La posta ??? parca zici ca nu a trecut revolutia peste ei !!!

  • Nicăieri nu găsești acrituri mai posmogite decât la cele două instituții anchilozate în mentalitatea erei comuniste : CEC și Poștă Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.