„Ei cred că scapă așa ? Că aduc PNL și USR la guvernare și își văd de banii furați?” – comunicat PRO România (P)

„România trece printr-o situație fără precedent din cauza inconștienței PSD, partid pentru care guvernarea înseamnă doar împrumuturi continue la dobânzi extreme, pentru care vor plăti și copiii copiilor noștri”, susține Pro România într-un comunicat de presă.

Viorica Vasilica Dăncilă, cel mai slab premier

Românii o duc tot mai rău, prețurile au explodat, începând cu cele de la legume și fructe, la carne, combustibili și utilități, iar acest lucru a diminuat coșul zilnic din ce în ce mai gol. În acest context, schimbarea Guvernului ar fi mai mult decât oportună, iar președintele partidului PRO România, Victor Ponta a lansat zilele trecute cel mai dur atac la adresa PSD din ultima perioadă:

          “Aceștia sunt banii pe care i-au furat și i-au prăpădit baronii, mafioții, stăneștii și olgutii, slugile răspopite ale lui Dragnea – toți care o țin de fire pe marioneta Veorica! 4,25 MILIARDE EURO care vor fi platiți de români! Și ei cred că scapă asa??? Ei cred că îi aduc la guvernare pe PNL si USR și își văd liniștiți de banii furati – să le dovedim că nu va fi așa! În acest timp oamenii simplii, angajați, pensionari, oameni cu gândire și nevoi de stânga, adevărații social democrați din Romania, văd că în fiecare zi cresc toate prețurile, viața devine mai grea, săracii devin mai saraci și baronii devin mai bogați și mai aroganti (cu toate rudele, amantele si camarila lor)! ProRomania va salva Stânga si social democrația în România – în primul rând trebuie însă să o salvam de baroni, hoți și analfabete  care le-au luat oamenilor tot ce aveau (inclusiv mandria de a fi social democrat)!”, a spus Ponta.

 Declarația președintelui Victor Ponta vine pe fondul instabilității prin care trece România în aceste zile când guvernanții sunt interesați în principal de cine va candida pentru cea mai înaltă funcție în stat și cum pot manipula o serie de resurse pentru a minți românii și a le fura din nou votul. Fapt care nu se va întâmpla, suntem siguri, alegătorii dându-și seama că poleiala afișată de Stănești și Buzați când vine vorba de nivelul lor de trai este falsă, și vor trage PSD-ului cea mai cumplită palmă pe care a luat-o în istoria acestui partid, trimițându-l la groapa de gunoi a istoriei” – comunicat Pro România

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Ei cred că scapă așa ? Că aduc PNL și USR la guvernare și își văd de banii furați?” – comunicat PRO România (P)

  • Domnule Ponta, in anul 2013 ai fost premier cu o sustinere in parlament de aproximativ 75%, In acel timp ai avut toate parghiile necesare pentru a creea legi pentru o viata mai decenta in favoarea cetatenilor!!!! Ce ai realizat? Te ai inhaitat si tu cu anumiti baroni locali (ex. Tg Jiu, Rm. Vacea etc) cu care ai cheltuit aiurea banii pentru investitii, mai clar nu ai directionat bani spre investitii. Si acum vii sa ne dai lectii despre bani furati!!! Te rog sa taci !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.