„Ei dețin coșciugele maxi-taxi și spun de autobuzele Trans Bus că sunt rable ?”

Au fost persoane revoltate, dar și unele care s-au bucurat nițel de necazul abătut asupra lui Fănică Bârlă.

Maxi taxi care a ars ca o torță (vezi VIDEO mai jos) îi aparține lui Fănică Bârlă. Aducea muncitori de pe Platforma Industrială de la Frasinu. Fostul viceprimar a confirmat informația

După ce în branșa transportatorilor s-a diseminat informația că maxi taxi aparține lui Bârlă, la redacție ne-au fost transmise câteva mesaje răutăcioase (probabil dinspre șoferii Trans Bus).

„Mașina era a lui Fănică Bârlă, cursă special de Frasinu. Mașina a iesit defectă pe traseu. Scurgeri de motorină. Nu prea-i o întâmplare că a luat foc”

„Rușine, nea Fănică! Ție și găștii voastre de la maxi taxi. Păi voi aveți coșgiugele alea de maxi taxi și aveți nesimțirea să spuneți de autobuzele Trans Bus că sunt rable ?”

„Ce mai zic acum susținătorii maxi taxi ? A fost aproape să se producă o nenorocire!”

În ciuda frecușului dintre cele două tabere (Trans Bus vs maxi-taxi) cel puțin în orașul Buzău nu s-a mai întâmplat ca un maxi taxi să ia foc, astfel că incidentul e unul izolat.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „„Ei dețin coșciugele maxi-taxi și spun de autobuzele Trans Bus că sunt rable ?”

 • CE SA COMENTEYI……………….POATE AR TREBUI CA CEI DE LA SIGURANTA RUTIERA SA INTRE IN PIINE DACA TOT SUNT RABLE SI ICI SI COLO……………CE DOAR LA PARCAREA AIA PE DN 10 INAINTE DE CISLAU SA STEA LA PINDAA…SAU LA ….MIHAILESTI ..PENTRUTRANSPORT MARFAAA….POATE VA MOBILIZATI SI LA INTRARILE DIN BUZAU?????? LA TOATE SA NU SE SUPERE NIMENII PRECIS …………….SE 1/2 NR DE MAXI SI EU STIU TRANS…HAI SA VEDEM O ACTIUNEE…………………..
  APROPODLE TEREACA O RUGAMINTE ESTE ADEVARAT CA IN DEPOZITELE PRIMARIEI BUZAU SE AFLA STOCURI IMPORTANTE DE MASTII?????????????????????? ASA PE SURSE………..!!SUCCES…..POATE AFLATI MAI MULTE DVS

 • … păi dnul Bârlă spunea că nu mai are maxi-taxi, că nu e în conflict de intetese etc etc.

  Sau ăsta e tatăl lui Pinnochio?

 • Gigele ai umplut comentariul asta de semne ortografice. Ori ai fost repetent la limba și literatura romana și acum le-ai descoperit?
  Scriu tot analfabeții asa cum le dictează singurul lor neuron în viata. Succes la ortografie Gigi

 • @Gigel, nu cred ca trebuie sa te intereseze ce se afla in depozitul primariei.Cred ca trebuie sa te interesezi putin de o profesoara de limba romana.Nu vreau sa fiu rautacios, dar nu am inteles nimic din comentariul tau.

 • @Tereaca tot respectul pentru tine. Ca nu au luat foc până acum este un caz fericit .Dar tu ai mers vreodata cu maxi-taxi a lui cauciuc? Sau Exp-urile, de la gara piata săracă? De la cauciuc eu am pățit sa raman cu usa in mâna cand urcam in el. Nu le mai lua apărarea, ca mergeam ca niste sclavi, cand făceam naveta cu ele. O putoare de nedescris in ele, șoferi cărora le miroseau picioarele vara. Vai de noi , până sa bage autobuzele de Vadu Pasii.

 • Gigel imi provoaca neuronii, de fiecare data :)))

 • Cătălin , Anonim și Nelu…. Ce gust mai are P…a lu’ Nea Fane ??? PS. Știm că ești tu, puiul lu’ tata ….Puiuț , de când te-a învățat tactu să folosești internetul ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.