BĂDULESCU, DORIT ÎNAPOI ÎN PNL. SENATORUL S-A ÎNDRĂGOSTIT ÎNSĂ DE BĂSESCU

Cred că e mai mult decât un zvon. Circulă vorba că o anumită grupare din PNL, încă nu se știe de-i mare sau mică, l-ar ademeni pe Bădulescu să revină „acasă”. Respectivii găsesc că „trebile” nu merg deloc bine la partid și că peneleul devine din ce în ce mai mic.

Lui Bădulescu i s-ar da scaunul de președinte, doar-doar s-ar întoarce. Ghinion, însă. Căci de partea cealaltă, senatorul n-ar fi mai deloc interesat: „Băsescu l-a luat sub aripa lui, îl învață diverse chestii. Nu-i de colea să afli cum merg treburile în stat și în lume de la cel care a fost zece ani președintele țării”. 

Cert e că tatonările vor continua, iar un aspect important e dat de făgașul pe care va intra PNL după alegerile interne. Reamintim, Bădulescu a plecat din PNL după ce a aflat că nu va fi pus pe un loc cu șanse la alegerile parlamentare. A produs apoi marea surpriză a alegerilor de la Buzău, după ce l-a deposedat pe Atanasiu de postul de senator. 

loading...

Un comentariu la „BĂDULESCU, DORIT ÎNAPOI ÎN PNL. SENATORUL S-A ÎNDRĂGOSTIT ÎNSĂ DE BĂSESCU

  • Un sfat: 1. Proiectul pnl-pdl a eșuat. Au vrut să încrucișeze porcul cu vulpea și a ieșit o struțo-cămilă. 2. Mișculația po-pula-ră se poate topi ca zahărul în ceai la prima adiere de cătușe înspre Băsexu. Lucru posibil în noul context când la cârma lumii se află pragmatismul businessmen-ilor Trump și Putin, care nu mai asigură protecție celor care au servit cu zel interesele marilor putori, trădându-și țara.3. Pe dreapta, singurul care joacă politic, ideologic, juridic, parlamentar, național și european, corect, clar, lucid, pragmatic, cu curaj, este Tăriceanu. Felul cum a încercat să facă politică Bădulescu, pe aici l-ar situa la viitoarele alegeri.4. Stânga este cea mai perenă buruiană rea, dar nu e pe profilul lui. Poate face, cel mult, politică liberală într-o costrucție politico-guvernamentală, gen usl, sau actuala psd-alde.5. O regrupare a PNL, de unul singur, fără falanga reptilelor pedeliste, ar fi ceva, dar de unde atâta minte, atâta onestitate neșantajabilă, atâta inapetență la lichelism, și atâta independență față de Johannism?!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.