Ei sunt cei acuzați de tentativa de crimă din centru. „Lumea trebuie să știe și varianta noastră”

Bărbatul cu barbă e Adi Merișan, iar puștii sunt fiul său Robert de 13 ani și nepotul Daniel de 12 ani.

Ei sunt cei acuzați că l-ar fi tăiat cu cuțitul joi seară pe Leonard Glăvan, miercuri seară în fața unei terase din centrul Buzăului.

Au ținut să-l întâlnească pe reporterul buzoienii.ro pentru a-și prezenta propria versiune asupra celor întâmplate.

„S-au spus multe prostii”

„Port barbă nu pentru că aș fi vreun interlop, ci pentru că mi-a murit tatăl. Am fost acuzați că am fi niște criminali după incidentul de joi seară, dar nu e așa. Nu noi am fost agresivi, dimpotrivă ne-am apărat. Am ajuns în preajma terasei ca să bem un suc, eu cu fiul și nepotul. Când ne-a văzut Leo parcă a înnebunit. A început să arunce cu scaunele în noi. Pe mine m-a lovit cu unul, scaunele au ajuns în stradă, unul a lovit o mașină. A spart un felinar de la terasă, pe urmă a spart o sticlă și s-a îndreptat înspre băieți. Robert a pus mâna în față să se apere și a fost tăiat la un deget. Atunci Leo s-a luat la bătaie cu ei, eu am fost separat de ei, am primit un pumn în ceafă de la unul Ionuț care era cu Leo. Apoi, eu am intervenit să-i scot pe băieți din încăierare. Și am fugit. Apoi am văzut acasă pe internet balta de sânge, că suntem acuzați de tentativă de omor, toată nebunia. Ne-am speriat și am plecat la soră-mea. Dar nu noi l-am tăiat, el s-a tăiat în cioburi, atunci când s-a bătut cu băieții pe jos , a povestit Merișan.

„Mi-a vândut niște parfumuri contrafăcute”

De la ce s-au luat ? Merișan zice că a cumpărat cu două săptămâni în urmă de la Leo Glăvan trei parfumuri care s-au dovedit contrafăcute.

„Eram pe terasă la Liberty Cafe cu două săptămâni în urmă. Leo m-a abordat dacă nu vreau să cumpăr niște parfumuri. M-a dus la mașină, a deschis portbagajul, mi-a arătat mai multe. Am luat un Black XS, am plătit 2 milioane. Seara, acasă, pentru că urma ziua soției, am întrebat-o dacă nu vrea și ea un parfum. N-aveam numărul lui Leo, a doua zi m-am dus le terasă și am lăsat vorbă. Pe seară Leo a venit la mine acasă. Am luat două parfumuri, zicându-mi că așa îmi face reducere. Problema e că unul parfumurile soției, un Chanel, s-a dovedit a fi contrafăcut. Literele de pe sticlă au început să se desprindă, iar parfumul a început să se scurgă pe ambalaj. M-am uitat mai atent și la parfumul meu Black XS, a, comparat sticla cu una originală, și am văzut diferențe. Atunci, după ce nu m-am putut întâlni cu el, i-am dat mesaj în care i-am reproșat că mi-a vândut parfumuri contrafăcute. A rămas să-i dau înapoi al doilea parfum al soției, nedesfăcut, iar în schimb să-mi dea cafea. Nu l-am mai găsit de atunci, până joi seară când am ieșit pe terasă cu fiul și nepotul la un suc. Am parcat mașina înspre Hotel Pietroasa. Nu știam că el e acolo. Când ne-a văzut s-a enervat brusc, și-a ieșit din fire și a început să arunce cu scaunele după noi. Că eu aș fi venit cu cuțitul în mână și că el a văzut de departe e o minciună. Cred că domnii polițiști și domnul procuror au văzut pe camerele de supraveghere ce s-a întâmplat. De-asta n-am fost arestat și mi s-a dat doar control judiciar până când se vor lămuri lucrurile”, a povestit Adi Merișan.

La întâlnirea fixată în fața Crângului, bărbatul a venit însoțit de cei doi minori.

Robert, fiul său de 13 ani, a dat de înțeles că ei au fost în legitimă apărare, și că nu ei s-au îndreptat violent înspre Leo Glăvan, ci a fost invers.

Acesta ne-a rugat să-i fotografiem mâna pentru „a dovedi astfel că ei s-au apărat și că Glăvan a fost cel care a încercat să-i lovească inițial cu sticla spartă”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „I-am văzut o bucată de mână, o palmă, un picior”. Bărbat TOCAT. Iată ce s-a întâmplat  CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ei sunt cei acuzați de tentativa de crimă din centru. „Lumea trebuie să știe și varianta noastră”

  • La puscarie cu tot clanul Merisan ! Ce…..nu stie Tribunalul cine sunt ?

  • Eu ma gândesc de cele mai multe ori, dece politia din Buzău nu ii arestează pe cei care se ocupa cu astfel de găinarii, lucruri contrafăcute sa afle de unde provin, cu ce își câștiga existenta, dosar din trecut și apoi sa acționeze procurorii, Probabil domnul Leo era în stare de ebrietate și de aceea a încercat sa îl intimitedeze pe omul acesta sa agreseze niște minori, iarăși legea sa nu ia masuri… Mi se pare mie ca e cusut cu ață alba, cât despre toată povestea nu cred ca acești oameni au vreo vina, acolo la liberty Cafe trebuia sa iasă mascarada la fel ca și cea din dorobanți în urma cu câțiva ani la celalalt bar unde e prietenul lui Leo asa ca însănătoșire grabnică și mult succes pe strada Chiristigi pentru Leo, cât despre familia Merisan nu cred ca merita acest lucru datorita faptului ca oameni se descurca prin vânzarea second hand a mașinilor și probabil magazine, pe viitor atenție

  • Din păcate , lipsa de școală, lipsa de educație primită de la părinți ( celebrii cei 7 ani de-acasă) , pierderea locurilor de muncă locale, neimplicarea autorităților statului ( plătite bine din bani publici ) , opinia publică divizată și timorată – au dus la aceste fenomene care te vor face să nu mai ieși din casă … Centrul orașului și-a căpătat o tristă ” reputație “, devenind ringul unor meciuri soldate cu victime : prin 1960-1965 aici a fost înjunghiat celebrul ” Mutu ” care-și ținea din greu intestinele în mâini (!) chiar lîngă statuia țăranilor de la 1907 și peste ani, aici și-a găsit sfârșitul o altă … glorie – Panchiosu ! Plus cîte tentative or mai fi fost prin tenebrele nopții…

  • Cred ca ii e rusine cu fata pe care o are, altfel nu vad de ce a venit deghizat complet, cu barba cat capul, cu ochelari si sapca trasa pe fata sa nu ii vada nimeni fata.
    Ii e frica ca il recunosc baietii de la Interpol cumva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.