Ei sunt pompierul și salvatorul anului la Buzău

Domnii din fotografie sunt Marian Cătălin Soare (plan apropiat) și Ionuț Valentin Udatu. Ambii sunt plt. maj. la ISU Buzău iar azi au fost desemnați pompierul respectiv salvatorul anului la Buzău.

Pompierul anului s-a remarcat în acțiunea de stingere a celui mai mare incendiu din mun. Buzău din luna august când s-a iscat un foc imens (și o coloană de fum asemenea) la un depozit de reciclare din cart. Simileasca.

Marian Soare a intervenit eficace și în accidentul groaznic de la trecerea peste calea ferată de la Bâlhac (CA Rosetti) când locomotiva a spulberat un maxi taxi.

Ionuț Valentin Udatu a primit felicitările șefilor grație intervenției din iunie 2019 cînd a acționat prompt pentru salvarea unei fetițe de zece ani prinsă de o viitură pe râul Slănic. Fetița a rămas pe o insuliță îm mijlocul apelor învolburate – CLICK AICI pt. detalii.

Comunitatea buzoiană le mulțumește celor doi eroi locali premiați astăzi, dar și celorlalți pompieri și salvatori care au intervenit în celelalte misiuni dificile.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ei sunt pompierul și salvatorul anului la Buzău

  • Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.