El a fost primul din Buzău! Azi s-a dat startul

Dr. Bogdan Micu, șeful secției de Boli Infecțioase, a fost primul cadru medical buzoian care și-a făcut vaccinul împotriva virusului.

Aseară a ajuns la Buzău primul transport cu aproape o mie de vaccinuri. 50 de cadre medicale de la Buzău vor fi vaccinate azi.

Cinci centre de vaccinare a personalului medical în jud. Buzău

*Spitalul Județean de Urgentă Buzău

*Spitalul Municipiului Râmnicu Sărat

*Spitalul Nehoiu

*Spitalul Smeeni

*Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranta Săpoca

Pe lângă centrele care vor funcționa în spitale, urmează a fi funcționale în județul Buzău alte 18 centre – ce se vor amenaja în 12 localități pentru restul populației. Ultimele informații ar fi că din martie se va începe vaccinarea în masă.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „El a fost primul din Buzău! Azi s-a dat startul

 • Tot respectul pentru Dr. Micu si echipa de la Infectioase-Covid.
  Un doctor tanar, din noua generatie, care SPERAM sa ingroape definitiv vechile „obiceiuri” ale generatiei anterioare si sa deschida calea spre adevarata menire a acestei bresle !

  Răspunde
 • O decizie înțeleaptă. Dincolo de orice teorie a conspirației, dincolo de convingerile personale ale unora care consideră că virusul nu există ori că nu este transmisibil prin….lingurița de împărtășanie, medicina a demonstrat de-a lungul timpului că există remedii pentru majoritatea bolilor.
  Rugăciunile nu aduc ploaia în agricultură ci sistemele de irigații moderne. Pupatul icoanelor nu vindecă bolile ci, în unele situații, chiar contribuie la proliferarea lor. Misticismul cu ale lui….medicina cu ale ei. Simplu.
  Succes !!!

  Răspunde
 • In sfârșit! Mai e puțin, până la Paște ne vaccinăm! Aveți în continuare grijă, purtați masca de cum ieșiți pe ușa casei, sticluza cu dezinfectant tot timpul la voi! Mai e puțin, hai că putem!

  Răspunde
 • Nu sunt anti-vaccin, desi vine si asta cu niste riscuri ale lui, dar eficienta prea mare nu va avea, ci ca la gripa, nu e ceva ce poate fi eradicat, va iesi din nou la suprafata in alte perioade, cu alte caracteristici si mutatii (sa speram ca mutatii pozitive pentru noi, totusi)

  Răspunde
 • Username, este un vaccin ARNmessanger, nu e unul clasic. Studiat de peste 15 ani, de aceea a fost livrat repede acum. Timpul o va decide, dar personal am incredere mare ca va fi un mare pas inainte.

  Răspunde
 • Tov Leo, mare atenție, vor ăștia să vă microcipeze… Cum care ăștia ? IohaneSS, Petrov, Mandolina, Udrea & Co…au pus toți de-o conspirație ca să-l anihileze pe marele bolșevic, leul Bărăganului, spaima occidentului și al doilea mare academician de renume mondial ( după chimista Leana Ceaușescu) furnizat de aceste minunate plaiuri mioritice… Fugi, tov Leo, fugi….în Est, unde-ți place matale atât de mult !!!

  Răspunde
 • Nuuuu, nu se duce in Est. Ce crezi ca prost ?! E doar agitator…
  Doar tot ce il inconjoara acum pute a Vest (copiii, bunurile, stilul nou de viata, gadget-urile, libertatea de exprimare pe care si-o exercita aici din plin, masina, mancarea la discretie, …. absolut tot !).

  Răspunde
 • Bravo Homo 4 Casus! Asta s-ar putea numi: ,,Haita hienelor”, sau ,,Reunirea celor doua potai”.
  Vezi ca incepi sa semeni cu Cumpanasu: esti prea interesat de copii. Atat ca ai mei sunt in mod sigur mai mari decat tine cu ani buni si nu-s nici badarani, nici inculti ca tine…….[Leo]

  Răspunde
 • Homo Mafaldus, daca-ti aduci aminte (bine…, asta daca ti-ai luat tratamentul la timp) ti-am mai spus ca am trecut de 50 de primaveri, din care 30 capitaliste, Doamne Ajuta !
  Ai copii mai mari decat mine ? Bravo, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei !
  Si eu care credeam ca ai trait degeaba….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.