emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

El e noul președinte al PNL Buzău! Vezi AICI primul său mesaj către buzoieni

E oficial, Gabriel Avamescu, e noul președinte al PNL Buzău.

Aseară, acesta a fost eliberat din funcția de prefect al județului Galați pentru a putea fi numit la Buzău.

Avramescu, buzoian la origini, s-a remarcat la Galați unde a ajuns director la Direcția de Finanțe Publice, iar anul trecut în decembrie (după preluarea puterii de PNL) a fost numit de Orban prefect de Galați.

În urmă cu o oră, Avramescu a postat primul mesaj pe facebook în calitate de președinte PNL Buzău:

„Mă întorc #acasă determinat să construiesc o politică europeană, transparentă și deschisă pentru toți buzoienii! Cu o deosebită onoare, am acceptat să ocup, de astăzi, funcția de Președinte interimar al PNL Buzău, o funcție pe care o voi trata cu aceeași responsabilitate precum am tratat-o și pe cea de Prefect al Județului Galați. Am ales să accept provocarea politică, în detrimentul celei administrative, întrucât consider că datoria mea ca buzoian este să mă implic în viața politică a județului meu natal. Mă întorc #acasă, la #Buzău, cu emoție și bucurie. Le mulțumesc și le transmit recunoștința mea celor care m-au susținut și mi-au transmis mesaje de încredere și încurajare pentru noua funcție de Președinte al #PNLBuzău. De astăzi, PNL Buzău își deschide porțile pentru toți cei care își doresc să revină alături de noi, pentru toți cei care vor să participe la viața politică a judetului nostru, pentru toți buzoienii care nu-și mai doresc să „stea la coadă” pentru propriile drepturi .Îmi iau angajamentul în fața buzoienilor că-i voi reprezenta în calitate de membru al partidului de guvernământ cu devotament și cu toată străduința care mă caracterizează. Încrederea acordată de președintele PNL, Ludovic Orban, premierul României, mă determină să îmi asum cu tot discernământul reconstrucția filialei PNL Buzău, iar principalul meu obiectiv este recâștigarea încrederii buzoienilor în clasa politică locală.În ciuda timpului scurt pe care îl mai avem la dispoziție, eu și echipa mea suntem gata să pregătim campania electorală pentru alegerile parlamentare, o campanie care înainte de toate, va fi despre soluțiile la adevăratele nevoi ale locuitorilor Buzăului. În curand, voi prezenta public lista de candidați PNL pentru Camera Deputaților și Senatul României, oameni capabili să vă reprezinte, dragi buzoieni, așa cum meritați! Sunt buzoian, iubesc Buzăul, cred în buzoieni și în puterea noastră de a aduce schimbarea în bine”.

loading...

9 comentarii la „El e noul președinte al PNL Buzău! Vezi AICI primul său mesaj către buzoieni

 • Sa vedem,a zis……orbul!As vrea sa vad un PNL Buzau adevarat,fara lichele,profitori,lingai,bisnitari si tot felul de traseiști de la fostul PNL si alte partide.Astept lista de candidati pentru alegeri si dupa aceea putem trage o prima concluzie.

 • Apropo de doleanța ( îndreptățită ) a cititorului de mai sus, să notăm apariția unui gest UNIC după știința mea în politichia dâmbovițeană postrevoluționară : ieri , printr-un gest cu totul remarcabil, și-a dat demisia din USR dar și din Camera Deputaților tânărul Cornel Zainea ! El a motivat acest fapt prin dorința de a atrage atenția asupra calității MORALE a clasei politice, interesată doar de satisfacerea unor interese personale și de familie… Parlamentarul va candida ca independent și nu mai vrea să primească drepturi salariale pe care, la acest moment, le consideră necuvenite! Pe când un asemenea gest politic de excepție și-n alte partide , cu deosebire , în cazul nostru, la PNL ?!…

 • Sparge gasca pnl -isto psd-ista din Buzau daca vrei rezultate

 • Ce rezultate sa aiba unul care toata viata a fost un angajat la stat care s-a dat dupa fundul pestelui cel gras de la putere ca sa capete functii bine platite la care sa nu faca nimic.

 • Nu mai este cascaval la Galati si vrem sa distrugem si Buzaul
  Vine neica nimeni sa fure voturile buzoienilor Atentie la viitoarele alegeri. Mai lipseste USR si am fieet mamaliga.

 • Asa vreti sa faceti in ,,barlogul d lui CIOLACU??? Slabe sanse

 • Ia ghiciți cine va fi în capul listei la Camera Deputaților! Bineînțeles, cu voia voastră…

 • Legea spune ca prefectii nu pot fi membri de partid , dar ai dracu’ toti au sprijin de partid ! Cum pleaca din prefectura , cum gasesc o sinecura ! Sa le zic ceva din gura ?

 • Functionar de birou si atat, pentru merite deosebite in tehnica administrarii agrafelor, numit director la finantele din Galati, pe regiune, ca nu s-a gasit unul mai breaz in 6 judete. Atat de bine si-a facut treaba incat, de cativa ani, contribuabilii urca pe scari in cladirea din Buzau, ca nu a bugetat revizia la lifturi, ”deteptul”. Apoi, numit prefect la Galati – te intrebi cat de ingusti sunt galatenii de nu se gaseste nimic de-al lor. ”Numitul” a fost numit acum presedinte PNL Buzau. :)))))))))))))))))))))))))))))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.