El e tânărul prăpădit azi la prânz

Dănuț Mirică, 32 de ani. Azi la prânz era…


O clipă de neatenție a făcut ca – în câteva secunde – Dănuț să nu mai fie:


Betoniera de la Nova Solar pe care Dănuț o conducea ar fi mușcat cu o roată din acostament.

Probabil, șoferul a tras brusc de volan stânga să redreseze, apoi dreapta ca să nu ajungă pe contrasens. Atunci betoniera încărcată și-a pierdut echilibrul și s-a răsturnat pe o parte:Din păcate, eforturile personalului medical au fost inutile. Șoferul s-a lovit puternic la cap (frunte). Resuscitarea n-a reușit, spre disperarea tatălui și a celorlalte rude care se rugau în genunchi pe marginea drumului la o minune:


Ce durere pentru familie! Dănuț Mirică era căsătorit de un an și trei luni cu Andra, aleasa inimii:Dănuț și Andra aveau planuri mari împreună. Lucrau la casa visurilor lor (turnaseră fundația la Potoceni), urmau probabil și copiii, o familie frumoasă. Din păcate, o clipă de neatenție a curmat totul.


În 2015, Dănuț Mirică a lucrat la O’Brothers, apoi în Italia la o pizzerie. Urmase cursurile liceului Costin Nenițescu.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „El e tânărul prăpădit azi la prânz

 • de ce promovați doar oameni morți?
  N-am văzut să faceți articole despre cum au turnat fundația la casa și alți tineri din Potoceni care s-au căsătorit recent și încă trăiesc…

  Răspunde
  • Si cum ar suna titlurile atunci ? „Ionut a lu’ Jan, insurat cu Flori din Maxenu, si-a turnat fundatie pentru casa visurilor pe care o va termina in 10 ani ca nu-i graba” sau „Maricica lu’ Lenuta a lu’ Nelu de pe strada noua s-a maritat cu Sandu, un baiat de familie muncitoare din Sapoca, si urmeaza sa isi duca pruncii la scoala 11 din Buzau”.
   Nu are sens, intelegi? Lipseste nu doar informatia propriu-zisa, cum trebuie sa aiba o stire, ci si senzationalul, atractivitatea.

   Răspunde
 • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.