„El e! Un cioban m-a sunat și mi-a spus că l-a văzut”. PERICOL ELIMINAT

A fost găsit, decedat, bărbatul de 23 de ani evadat de la Ojasca.

„M-a sunat în urmă cu câteva minute un cioban de aici din Unguriu. Mi-a spus ca a zărit un om spânzurat de un copac. M-am suit imediat în mașină. Sesizarea s-a confirmat, la vreo 300 de metri de satul Unguriu, într-o vale, am găsit un bărbat spânzurat cu o sârmă de un arbust. Era exact evadatul d ela Ojasca. Am sunat apoi la 112”, a precizat Ciprian Tirizică, primarul din Unguriu.

Ulterior, poliția a confirmat că acel cadavru aparține bărbatului de 23 de ani dat dispărut de la centrul de detenție pentru persoane cu probleme psihice de la Ojasca.

Deocamdată nu se știe când a dispărut din incinta păzită bărbatul de 23 de ani. Există supoziția că acesta să fi evadat mai demult, dar fie să nu fi fost observat, fie ca personalul să nu fi anunțat. Vomm reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„El e! Un cioban m-a sunat și mi-a spus că l-a văzut”. PERICOL ELIMINAT

  • Au rezolvat cazul, l-au omorat, l-au sinucis… din ce in ce mai frecventa metoda asta printre asa numitii oamenii legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.