„El e vinovat! A intrat direct în mine!”

Accident produs în urmă cu câteva minute în rondul din intersecția Bd. Stadionului cu str. Baștan.

S-au tamponat un Audi – negru cu un SUV marca Ford – argintiu.

O tânără din Ford necesită îngrijiri medicale, fiind lovită în zona capului. A fost preluată de ambulanță.

Șofer Audi: „Cel cu Fordul e de vină. A intrat în mine. Eu ajunsesem mai devreme în rond. Circulam pe Stadionului, dânsul a venit dinspre Oltului”.

Șofer Ford: „Nu știu cine e de vină, cine a intrat primul în rond. Las poliția să constate acest lucru. Fiica mea e lovită la cap, mă tem că are niște dinți rupți”

Este al doilea accident din această dimineață din mun. Buzău după cel de pe Frăsinet, Aurora Mall, unde o femeie a decedat. CLICK pe știrea de mai jos pentru detalii.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „„El e vinovat! A intrat direct în mine!”

 • Daca te iei dupa locul impactului si daunele produse de impact pare mai degraba ca Audi e cel vinovat, impactul fiind in lateral spate la Ford si frontal la Audi, asta indicand in mod normal ca Fordul era intrat in sens inaintea Audi, presupunand ca e vorba de dinamica obisnuita a traficului. Deasemenea indica faptul ca Audi avea viteza la momentul impactului.
  Sunt camere in zona, probabil vor confirma teoria.

 • Fata a facut soferie cu tasu, auzi sa vada cine a intrat primul in rond. In sensul giratoriu se aplica prioritatea de stânga. Cine vine din stanga are prioritate, circumferinta acelui rond este atât de mică încât trebuie să dai prioritate celui care se apropie din stanga. Dacă ești nesimțit te bagi primul riscând să fii tamponat de cel care vine din stanga, care are si prioritate.

 • Mai luati o pauza de la condus si studiati codul rutier inainte sa scrieti aberatia ca in giratoriu este prioritate de stanga, ca asa ajungeti sa omorati oameni, crezand ca exista prioritate de stanga.
  La giratoriu nu are nici o prioritate cel ce vine din stanga, ci are prioritate cel ce se afla in sens fata de cel ce vrea sa intre in sens.
  Deci zice bine soferul Fordului ca vinovatia se va stabili dupa ce se va vedea cine a intrat primul in sens.
  La prima vedere Audi pare vinovat.

 • Anonimule, mai bine rămâi anonim si lasa si sofatul pentru ca dăunează grav sănătății. Daca stii acea intersecție,afla ca un autoturism este cat tot diametrul acelui sens giratoriu. Sper sa nu circuli prin zona respectiva, esti periculos in gândire și poate si in soferie. Acel șofer al ,,fordului” a intrat ca un kamikaze, expunandu-si fiica unei vătămări grave. Poate a mizat pe gabaritul masinii sale, intra la intimidare, dar de multe ori nu merge.

 • IN BUZAU SOFERIA ESTE MAI GREA DECIT CARNEA DE BORK……IN SENSUL GIRATORIU SUNT CLARE ACCESUL,PRIORITATEA SI ETC ..DAR NU RESPECTA SUFUIURUL BUZOIAN ALT CAZ LA 12 30 INTERSECTIA BALCESCU CU UNIR IIN SEMAFORIZATA…VERDE PIETONII UN OPEL GRABIT SUNAAAAAAA SI DA DIN LABEEEEE ..DAR TRECE..APROPO ASTIA DE LA RUTIERA NU MERITATI ALT MOD DE EXPRIMARE ..VOI CAMEREEE DE VEDERI NU AVETI…..SI DACA DA…..LE UTILIZATI SAU SUNT OFFF CA STRICA VEDEREA….MAI AM SI ALTELE PORMIT FOTO CU TELEFONUL SI TRIMIT LA STIRI DIN BUZAU ..POATE VA MISCATI SI VOI…..UN MINUT…PE LUNAAA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.