El este noul antrenor al fetelor de la Buzău. Vine de la Steaua

E oficial, Ovidiu Mihăilă, fostul antrenor al echipei de băieți de la Steaua, va antrena echipa de handbal fete de la SCM Gloria Buzău.

Ovidiu Mihăilă are 46 de ani și este ardelean, din Sighișoara. A jucat extremă, în principal la Steaua, unde a fost și antrenor în ultimii ani. În iunie, Mihăilă s-a despărțit de Steaua (locul 6 în ultimul sezon) care l-a pus antrenor pe Sandu Iacob de la Focșani.

„Da, va fi antrenorul nostru cu începere de la 1 august”, a confirmat în această dimineață Cristi Ceaușel, șeful de la Gloria Bz.

O mutare ce pare inspirată, Ovidiu Mihăilă având rezultate bune în ultimii ani cu Steaua. Anul trecut a fost la un pas să ia campionatul cu Steaua, dar a pierdut finala cu Dinamo.

Mihăilă e la prima experiență cu o echipă de fete. Va fi ajutat, ca secund, de Romeo Ilie

Mihăilă a asistat deja la antrenamentele fetelor din ultima săptămână, iar luni va însoți echipa în cantonamentul de la Cheile Grădiștei.

Să-i urăm bun venit noului antrenor și baftă pentru a duce SCM Gloria pe primele locuri în clasament.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „El este noul antrenor al fetelor de la Buzău. Vine de la Steaua

  • Urmărind inspirata colaborare a postului public de televiziune cu Federația de handbal am putut să ne dăm seama cât de cât și de munca și competențele arătate de antrenori… Adăugând și modestia, Ovidiu Mihăilă s-a făcut remarcat în liga băieților cu modestul lot al marii Steaua de altădată…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.