El este proprietarul. Ce-i reproșează unii buzoieni

El este Emilian Sandu, manager și acționar la MSD Buzău, firma de colectare a deșeurilor unde a izbucnit azi cel mai puternic incendiu din ultimii ani din Buzău.

Incendiul care nu este stins complet nici la această oră a pus pe jar autoritățile de la Buzău și îndeosebi pe pompieri – care au avut una din cele mai grele zile din ultimii ani.

Locatarii blocurilor din vecinătate au fost evacuați

„La ce dezastru era în curtea aia, se putea întâmpla mai demult. Tot ce voiai și nu voiau găseai acolo, aruncate la grămadă. Poate după toată tărășenia de azi șefii firmei vor fi mai precauți, iar pompierii vor face controale mai dese”, a scris un locatar din blocul vecin pe facebook.

Depozitul firmei de reciclare. În dreapta e strada Izlazului din Simileasca, în stânga e Metal Somet uzina cu utilaje de milioane de euro

Pe de altă parte, despre familia Sandu, deținătoarea firmei MSD, cuvintele celorlați oameni de afaceri din oraș sunt laudative.

„Oameni serioși, muncitori, respectuoși, la locul lor. Nu cred că ați auzit să fi fost implicați în vreun scandal su să fi vorbit cineva urât de ei”, e descrierea culeasă din mai multe surse de reporterul buzoienii.ro.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „El este proprietarul. Ce-i reproșează unii buzoieni

  • Nici nu au dat ei foc pt. Vreo manevră cu asigurările…controale..0 spaga 100% și intoxică tot orașul..

  • Nu stiu cu ce oameni ati vorbit, probabil cu angajatii lor, care ce sa faca decat sa isi slujeasca stapanul cu gandul ca poate le mai da o paine.
    Familia aia nici serioasa nu e, nici muncitoare nu e si nici respectuosi nu sunt.
    Si sunt implicati in niste „afaceri” dubioase si „placeri” dubioase, asta ca sa patram o limita a decentei.

  • Anonim poți da mai.multe detalii? Cred ca lumea ar fi interesată sa afle anumite adevăruri

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.