„El va fi reprezentantul Buzăului la Bruxelles. Își va reveni, e puternic”

Mihai Tudose e omul pe care organizația Pro România Buzău îl susține direct la alegerile europarlamentare.

În campanie, membrii de la Buzău îi vor face campanie lui Tudose, urmând ca apoi Tudose să întoarcă ajutorul buzoienilor.

„E puternic, va reveni în forță după incidentul medical de marți seară. El va fi reprezentantul organizației Buzău la Bruxelles, respectul și simpatia fiind reciproce. Ulterior, suntem siguri că europarlamentarul Mihai Tudose va ajuta județul Buzău pentru demararea unor importante proiecte europene. Până atunci, îl așteptăm la Buzău imediat ce starea de sănătate îi va permite” – comunicat PRO România Buzău

Tudose ar fi trebuit să vină la Buzău să vorbească pe stradă cu oamenii în acest weekend, dar întâlnirea a fost amânată.

Pe de altă parte, miercuri, într-o zi cu mare încărcătură istorică, unirea Basarabiei cu România, Victor Ponta (președintele PRO România), însoțit de  Corina Crețu (Comisarul european pentru Politică Regională ) a depus lista cu candidații la alegerile pentru Parlamentul  European din 26 mai.

„Este o listă cu oameni de valoare, cu trei foști prim miniștri în primele patru locuri. E vorba de Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă. Acest fapt demonstrează că se respectă ce s-a discutat la înființarea partidului. Că principiul conform căruia în selectarea și promovarea oamenilor va prima calitatea, este respectat ad litteram. Totul sub deviza „Mândri că suntem români”,  „Mândri că suntem europeni” – comunicat PRO România Buzău

De asemenea, PRO România Buzău a anunțat  că numărul de semnături propus inițial pentru europarlamentare a fost cu mult depășit. Conducerea organizației județene le-a mulțumit membrilor din teritoriu, din ce în ce mai mulți de la o săptămână la alta.

loading...

4 comentarii la „„El va fi reprezentantul Buzăului la Bruxelles. Își va reveni, e puternic”

  • O fi bine sa trimitem ca reprezentanti in UE oameni bolnavi si slabiti?
    Nu mai bine se pensiona si isi vedea de sanatate?
    E plina tara de tineri cu potential si care sunt fortati sa plece din tara din cauza acestor batrani care vor sa moara pe functii.

  • Anonimul postac e cu certitudine mai bolnav, mai imoral, mai incompetent și mai bătrân decât Mihai Tudose. Ghinionul pentru care Tudose nu va ajunge în Parlamentul European se numește însă Viktor Pontea, iopcritul care era șef de campanie al lui Geoană dar îl vota pe Crin Antonescu! Tot el era „golanul” care striga în Piața Universității „Jos Iliescu” după care, dând din coate, ajunge președintele partidului fondat de Iliescu. Tot el, Pontea, e combinagiul care a numit-o pe Kovesi în fruntea DNA -ului care a prostituat justiția devenită azi subiect de referendum stupid.

  • facand un istoric al politicii si politicienilor proveniti si parveniti de pe si pe meleagurile buzoiene,nu ai cum sa nu te intrebi daca electoratul buzoian in mare parte ‘nu este dus cu pluta’,naiv,idiot usor de manipulat,……sau pur si simplu ,imbecil.De ce? Pai,cititi si va cruciti cine au fost ‘corifeii politici’ proveniti sau parveniti pe si de pe aceste meleaguri: Ion Vasile,Elena Udrea,Constantin Boscodeala,Cristi Bigiu,Cezar Preda,Teodorovici,Nicolicea,…….. (lista e lunga si o stim fiecare).Au trecut atatia ani si atatea cicluri si campanii electorale si imbecilizatii politici continua sa ‘voteze si sa isi trimita reprezentantii in Parlament’ tot din randul politicienilor pe care nu-i intereseaza de popor. Acum,vad ca s-a trecut la promovarea de grup a „politicienilor” de catre ‘partide’ cu clare orientari fasciste si legionare,neo-comuniste si anti-romanesti.Iar ca sa dau doar doua exemple,va propun ‘duetul’ Tariceanu-Vosganian si ‘tripleta’ Ponta-Cretu Corina si Tudose.Nu ii introduc in ‘ecuatie’ pe cei de la PSD,deveniti de mult un simbol al minciunii,manipularii,faradelegii,etc.Ce va trebuie oameni buni sa va treziti la realitate? Chiar nu ne mai intereseaza de loc viitorul acestei tari,al nostru,al parintilor,copiilor si urmasilor nostrii? Am devenit cu totii doar niste imbecili buni de batjocorit,umilit,prostit,manipulat,injosit,……? P.S- Domnule Tereaca,te rog sa nu mai cenzurezi comentariile.Datoria dumneata este sa informezi corect si fara interes politic cetatenii.

  • Multumesc,domnule Tereaca! Deci,se poate si fara partizanat sau interese politice. Ai o mare bila alba la capitolul deontologie profesionala.Chiar daca unele postari sunt mai virulente,ele sunt tot ale unor oameni ce doresc doar sa isi exprime niste puncte de vedere viizavi de framantari si aspecte sociale care neau influientat si ne influienteaza trecutul,prezentul si viitorul.Multumesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.