Elena Natalia avea opt ani când a fost ucisă. Ea și mama ei erau din Micro III, Buzău

Presa din Cipru a anunțat că poliția a găsit și trupul fetiţei românce de 8 ani, victimă a militarului devenit criminal în serie.

Rămăşiţele fetei erau într-o valiză, pe fundul aceluiaşi lac toxic unde ucigaşul şi-a aruncat şi alte victime. Tot acolo a fost găsit şi cadavrul mamei ei, săptămâna trecută. Cele două românce, originare din Buzău, au fost primele victime ale primului criminal în serie din istoria Ciprului. Înainte de a pleca în Cipru au locuit într-un apartament din Micro III.

Livia Florentina Bunea şi fiica ei de opt ani, Elena Natalia, au dispărut în septembrie 2016! Poliția a considerat că și-au făcut bagajele și au plecat în România. Reporterii au descoperit însă că locuința lor era intactă

Asasinul, care şi-a recunoscut faptele, Nikos Metaxas, ofiţer în Garda Naţională în vârstă de 35 de ani, a mărturisit că a ucis cinci femei şi două fete minore, fiice ale lor.

Patru dintre victime ar fi din Filipine, între care o mamă şi fiica sa de şase ani. O femeie din România şi fiica sa de opt ani, dar şi o altă femeie din Nepal au fost de asemenea ucise.

Poliţia susţine că deţine două mărturii din partea suspectului, care le-a cunoscut pe femei online. Majoritatea erau menajere în Cipru şi au dispărut în perioada septembrie 2016 şi iulie-august 2018.

Livia Florentina Bunea absolvise Eminescu și studiase limbile străine la Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești. În momentul dispariției locuia la Nicosia. Vecinii din blocul din Buzău știau că e căsătorită și că o duce bine

Cazul a scandalizat opinia publică din Cipru, unde pare să fie cea mai mare atrocitate pe timp de pace împotriva femeilor din istoria recentă a insulei.
Autorităţile cipriote au fost criticate pentru că nu au anchetat riguros de la început informaţiile privind dispariţiile unor femei.

Vineri, preşedintele cipriot Nikos Anastasiades l-a demis pe şeful poliţiei, invocând aparente nereguli în ancheta privind dispariţiile femeilor. Cu o zi în urmă, ministrul justiţiei îşi dăduse demisia. Duminică, suspectul a fost dus în faţa unui judecător, care i-a extins perioada de arest, în aşteptarea finalizării cercetărilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Elena Natalia avea opt ani când a fost ucisă. Ea și mama ei erau din Micro III, Buzău

  • Un marș, ceva la ambasada Ciprului? Lumânări aprinse? Nu. Romanii sunt alături doar la manele, țigănie, mici moca și alte bunătăți românești.

  • A plecat cu gandul ca poate gaseste si ea un milionar cipriot sa il excrocheze de bani, si a avut ghinion ca a dat peste unul care a excrocat-o el pe ea.
    Altele au avut noroc, au gasit italieni, cehi, austrieci pe care i-au excrocat de milioane de euro sau sute de mii de euro si i-au adus in prag de sinucidere.

    Se spune ca ce cauti, aia gasesti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.