Elev de gimnaziu, ajuns la spital. Anchetă a școlii și a poliției

Glumă proastă făcută se pare de două colege din clasa a VIII-a de la Hasdeu.

Acestea au adăugat săpun lichid în sticla de apă a unui coleg.

Venit însetat de la ora de sport acesta a băut din sticlă, deși i s-a părut că are un gust și miros ciudat.

Mai târziu, ajuns acasă, elevul din Beceni a ajuns să se simtă rău, iar bunicul a chemat salvarea. La UPU, personalul medical a constatat că puștiul acuză vărsături și dureri abdominale. Existând suspiciunea ingerării unei substanțe toxice, s-a sunat la 112 iar poliția a demarat o investigație.

Anchetă face și conducerea liceului – la finalul căreia se vor lua măsuri disciplinare împotriva vinovaților, pare-se, două fete.

Din fericire, starea elevului a fost ameliorată în spital și s-a procedat la externarea lui.

UPDATE: Comunicat BP Hasdeu

„În legătură cu situația creată în Colegiul Național „B.P. Hasdeu” facem următoarele precizări: o glumă care nu trebuia făcută de elevii clasei a VIII-a a devenit subiect de anchetă în cadrul Poliției Municipiului Buzău. Conducerea colegiului nu poate oferi informații întrucât este o anchetă în desfășurare. Comunicăm că programul școlar la clasa a VIII-a se desfășoară normal, toți elevii fiind prezenți”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Elev de gimnaziu, ajuns la spital. Anchetă a școlii și a poliției

 • Nici nu s-a răcit bine scandalul dintre elevul acela şi abuzatorii săi (profa dansatoare şi aliaţii ei – directorii) că, din câte se vede, continuă să apară incidente grave în Colegiul Haşdeu !
  Fac pariu că Banu şi cu Ţepeluş, cei doi directori, nu se vor sinchisi prea mult cu ancheta asta şi, în loc să soluţioneze cazul prin aplicarea măsurilor legale, vor căuta să muşamalizeze lucrurile, astfel încât şi acest incident grav să fie cât mai repede băgat sub preş !
  Cele două fete nu vor păţi nimic (în afară de o mustrare prefăcută de ochii lumii şi un punct, maxim două, scăzute la purtare pe primul semestru) pentru că, spre deosebire de acel elev transferat şi lipsit de ,,posibilităţi materiale”, Andrei…. (şi nu mai ştiu cum), ele sunt haşdeence pur sânge, care mai au probabil şi părinţii cu multă dare de mână.
  Că de nu, Banu va ,,propune” sancţionarea lor ,,conform Regulamentului de ordine interioară”, dându-le EXMATRICULARE şi NOTA 2 LA PURTARE (amintindu-ne de recentul caz cu elevul Andrei…) !

  P.S.: Cazul acesta chiar e o bună ocazie pentru a ne convinge de ,,corectitudinea” lui Banu în aplicarea Regulamentului. Dacă va reacţiona şi de data asta cu acelaşi sânge rece maxim precum în precedentul caz, să le ceară şi acestor două fete EXMATRICULAREA şi NOTA 2 LA PURTARE, atunci înseamnă că aș este el un director mai sever de felul său şi opinia publică să se resemneze cu ideea asta, lăsându-l în pace.
  DAR DACĂ VA TRATA NOUL CAZ CU INDULGENŢĂ, NELUÂND ACELEAŞI MĂSURI ŞI AICI, aatunci e cât se poate de clar că NU E UN DIRECTOR CINSTIT şi aplică legea DOAR DUPĂ BUNUL PLAC ! Ceea ce înseamnă că E DE CONDAMNAT !

 • Da, exact. exmatriculate. supuse oprobriului public. surghiunite la manastire. munca silnica pe viata. alungate in siberia si in final arse pe rug in piata daciei. Mare faradelege o joaca intre copii transpusa in stire si toti isi pun poalele in cap si se minuneaza. politia ancheteaza de zor. se sesizeaza si onu si curtea de la haga. Suntem o societate consumatoare de scandal care se pricepe la orice si toti suntem foarte destepti. lipim etichete si ne grabim sa acuzam pe oricine.

 • pentru Rodica:

  Dumneata cred că trăieşti pe altă lume! Un copil a fost la un pas să moară din cauza unor ,,colege” iresponsabile şi dumneata consideri asta o simplă ,,joacă între copii”! Ce repede ai găsit scuză! Dar dacă acel copil otrăvit (pentru că aşa a şi fost: OTRĂVIT cu bună ştiinţă, în bătaie de joc!) era copilul dumitale, ce-ai mai fi zis???
  Eu ştiu una şi bună, că ACOLO UNDE-I LEGE, NU-I TOCMEALĂ, ce tot atâta efort să le găsim scuze prost-crescutelor ăstora??? Dacă au greşit, atunci să plătească! Nu le mai găsiţi scuze că vaaai, sunt doar nişte ,,copii”, că la clasa a 8-a le-au crescut flocii demult (pardon de expresie), ştiu să înjure şi se preocupă de toate prostiile !

  E de o mie de ori mai gravă această faptă (atenţie, petrecută chiar în incinta liceului !!!!!!) decât ce a făcut acel băiat (o glumiţă la adresa profesoarei sale, şi asta în afara orelor de curs)!!!!!!!!!!!

  Acum să sară Banu în sus şi să le dea 2 LA PURTARE iresponsabilelor ăstora, că de data asta chiar are motiv! În caz contrar, toată lumea se va convinge că a săvârşit O GRAVĂ NEDREPTATE faţă de elevul Andrei Voicu! Că NU E UN DIRECTOR CINSTIT şi că merită supus oprobriului public!

  P.S.: Nu vrea nimeni să se hrănească cu scandal, doamnă, dar trebuie să admiteţi că avem nişte legi, regulamente, cutume morale şi de bun-simţ pe care suntem datori să le respectăm cu toţii dacă vrem să ajungem şi noi odată o societate civilizată! Dar pentru asta trebuie să ştim să ne responsabilizăm cu toţii: şi copii, şi adulţi !

 • ‘Problema’ ta e aceea a acelui golan,mare ‘geniu sahist”? Sa se aplice regulamentul si legea si fetele astea sa primeasca ceea ce merita. Atat si nimic mai mult. Fiti convinsi ca si golancele astea sunt doar niste ‘fetele mamei’, care se viseaza si ele niste ‘vedete’ pe la posturile de ‘televiziune de mahala.

 • O gluma intre copii? Ce pretenții sa mai ai când vor fi mai mari daca adulții gasesc otrăvite cu buna stiinta ca pe o gluma. Rodica, ia repede un pumn de pastile poate iti trece, desi ma îndoiesc.
  Prieteni, scoala nu e sa se facă glume in ea. Este ceva serios, desi se pare ca nici hasdeienii nu mai inteleg acest aspect. Scoala formeaza oamenii de mai tarziu. Iar daca aceasta scoala formeaza uameni ca Rodikk, atunci ce sanse mai avem. Doamne fereste…

 • Nu ii credeam pe cei care imi spuneau ca la Hasdeu sunt și o mulțime de proști… ei bine a venit si confirmarea indubitabila ca asa si este.
  Oricum mari asteptari de la niste odrasle „de bani gata” nu poti avea. Sunt predispusi sa fie așa pentru ca le lipseste educatia, moralitatea, parintii fiind mai ocupati sa alerge dupa smenuri cu bani publici si cand isi vad copilul ii invata sa fie imorali pentru ca imoralitatea aduce averi in societatea de azi.

 • pentru Viespea buzoiană:

  ,,Problema mea” (şi care ar trebui să fie problema noastră, a tuturor) nu e ,,geniul şahist” de la Haşdeu care şi-a ironizat profesoara, ci CRASA NEDREPTATE care a ieşit la iveală în cazul său, ca dealtfel orice NEDREPTATE ce se petrece în societate, mai ales în Buzău ! Cu atât mai revoltătoare dacă e venită din partea vreunei oficialităţi !
  Mă număr printre cei care nu mai pot tolera NEDREPTATEA, MINCIUNA, IPOCRIZIA, HOŢIA ŞI ABUZURILE DE ORICE FEL !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.