Elevă de 14 ani, căutată de polițiștii buzoieni

Astăzi, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Cislău au fost sesizați de către mama unei minore în vârstă de 14 ani şi 11 luni, din comuna Cătina, despre faptul că acesta nu a revenit de la şcoală la finalizarea cursurilor de luni.

În baza sesizării, au fost demarate imediat activităţile specifice de căutare şi identificare a minorei, fiind angrenaţi poliţişti de ordine publică şi de la Compartimentul Urmăriri de la IPJ Buzău.

În urma cercetărilor și a activităților de căutare, polițiștii au găsit minora în mai puțin de 6 ore de la sesizare.

Aceasta se află la aprooape 300 de km de locuință – pe raza județului Vâlcea! Din discuțiile purtate cu aceasta, până în prezent, nu a rezultat că ar fi fost victima vreunei infracțiuni. S-a luat legătura cu polițiștii din Vâlcea, astfel încât minora să fie adusă în siguranță la domiciliu.

UPDATE: Minora plecase la Rm. Vâlcea în căutarea unui prieten de pe facebook.

Nebunie

Tot astăzi polițiștii au fost sesizați în alte trei cazuri similare, la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Buzău fiind demarate de urgență verificari in fiecare caz.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.