Elevii dintr-o clasă de școală, trimiși ACASĂ. La fel și la o grădiniță

Începe „nebunia” închiderii de clase și în mun. Buzău.

Astăzi, elevii de la clasa a VI-a C de la Șc. nr. 15 G. E. Palade au fost trimiși acasă după ce un elev a primit rezultatul „pozitiv” la testul C-19.

În clasa respectivă jumătate din elevi veneau la școală, jumătate erau on-line. De mâine se face rocada

Ieri, s-a închis și grupa mică A de la Grădinița Boboceii din Micro III după ce o educatoare a avut test pozitiv.

E o chestiune de zile până când vor apărea primele școli/licee/grădinițe închise pt. 14 zile și în orașul Buzău.

Noile cazuri din Buzău se adaugă Școlii Gimnaziale din Izvorul Dulce (comuna Merei) și Grădiniței cu Program Prelungit (plus creșa) din Berca.

Notă: În Franța, de azi, s-a renunțat la închiderea claselor (ciclu primar și grădiniță) dacă un elev este depistat cu coronavirus. Ceilalți colegi vor putea veni la școală ca de obicei întrucât copiii prezintă puține riscuri de a contracta boala în formă gravă și de a răspândi SARS-CoV-2.

loading...

3 comentarii la „Elevii dintr-o clasă de școală, trimiși ACASĂ. La fel și la o grădiniță

 • Bataie de joc.
  Asta e Romania educata pe care am votat-o anul trecut.
  Romania educata se face punand copiii sa faca videochat, ca asta trebuie sa le fie viitorul.
  Dupa ce tarile care au facut prostia asta de test s-au convins ca e o prostie, a venit guvernul roman si a plusat la prostie, cum a facut cu toate abominatiile din martie pana acum… singurul gand al lor a fost sa faca masuri care sa fie gemene cu cele ce se aplicau pe vremea nazistilor pentru a se imbata cu putere si fura averi de la cetateni.

 • Ăsta e doar începutul. Copiii nu fac forme grave… dar oare nu duc virusul în familii?? Sa înțeleg ca nu ne pasă de ceilalți, bătrâni, bunici și părinți. Probabil că nu au murit suficient de mulți oameni. Aia care se vaita atât de învățarea online ar trebui să pună pe primul plan sănătatea copilului și a lor. Cine vrea sa învețe, învață oricum. Restul sunt răutăți.

 • Ne aşteaptă în continuare vremuri grele… Poate chiar mult mai grele decât ce am văzut până acum… Oricât de precaut ai fi, oricât de multe măsuri ai lua , cu un virus nenorocit ca ăsta NU TE POŢI PUNE !!!!
  Doar dacă nu mai ieşi deloc din casă şi refuzi să mai primeşti pe oricine în casă (inclusiv proprii membri ai familiei)…. Ceea ce e imposibil !
  Aşadar, singura salvare sau ferire de rău nu poate veni decât tot de la DUMNEZEU !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.