Emoții azi pentru Toma și Ciolacu. A venit șeful!

Întâlnire de gradul 3 azi la Primăria Buzău.

Marcel Ciolacu și primarul C-tin Toma l-au avut ca oaspete pe Liviu Dragnea, considerat de mulți ca fiind cel mai puternic om din România în acest moment.

Rugat de Ciolacu, Dragnea s-a oprit la Buzău (după o vizită la Focșani) preț de câteva zeci de minute pentru a discuta și cu primarul C-tin Toma.

Edilul Buzăului i-a expus lui Dragnea proiectele și problemele pe care le întâmpină la Buzău.

S-a discutat și despre relația cu Basarabia și manifestările din ultimele zile de la Buzău.

Toma și Ciolacu au profitat de prilej pentru a-l invita pe Dragnea la Buzău pe 17 mai, atunci când la Cimitirul Eroilor din Buzău se va desfășura un eveniment important.

„Azi am avut parte de o surpriză plăcută, pentru că l-am avut oaspete la Buzău pe domnul Liviu Dragnea. Apreciez că și-a decalat programul, special pentru a discuta cu mine și cu primarul Constantin Toma despre proiectele legate de dezvoltarea orașului, dar și despre evenimentele pe care le vom organiza cu ocazia Centenarului, cu precădere cel care va avea loc pe 17 mai, de Ziua Eroilor, care va reuni cele mai de seamă personalități ale României, dar și reprezentanți din țările care au militari înhumați în Cimitirul Eroilor din Buzău” – a precizat Marcel Ciolacu.


„Un lucru plăcut pentru mine a fost că Dragnea m-a felicitat pentru ce fac la Primăria Buzău. Mi-a spus că a aflat câte ceva, apoi s-a interesat personal. I-am mulțumit și apoi l-am invitat pe 17 mai la Buzău la eveniment. Mi-a promis că vine. Am discutat azi aproape o oră, i-am spus și ce mă deranjează în activitatea de primar și l-am rugat să mă ajute. La discuție a participat și Marcel Ciolacu, care a profitat de prilej și i-a vorbit și despre activitatea CJ Buzău”, a precizat Toma pentru buzoienii.ro.

Citește și articolul: Toma își aduce întăriri. Azi au ajuns la Buzău primele trei

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Emoții azi pentru Toma și Ciolacu. A venit șeful!

  • Acuma știți că eu cochetez cu PSD-ul ,de foarte multă vreme ,și faptul că dl.Toma și dl Ciolacu au încredere în dl Dragnea ,mă face să îl privrsc și eu cu simpatie .În fond ,suntem în aceeași barcă ,și toți trebuie să dăm la vâsle .Și ca să fiu sincer până la capăt ,mie mi-a plăcut de dl Dragnea ,în primul rând după felul în care arată .E un bărbat frumos (mie îmi plac femeile ) dar dacă m-am îndepărtat de dlui ,am făcut-o pentru că m-am luat după zvonurile de penal ,certat cu legea ,pe care le tot auzim astăzi la toate posturile ,fără a i se da și dlui dreptul la replică .Poate ,m-am gândit ,nu consideră necesară bălăcăreala asta mediatică ,și preferă să rămână în urmă ,ignorând toate zvonurile care se vehiculează .Dar ,și-a pus vreodată cineva întrebarea Și dacă nu e vinovat ?

    Răspunde
  • Cred ca Dragnea a venit sa isi ceara partea.

    Răspunde
  • „E un bărbat frumos (mie îmi plac femeile ) dar dacă m-am îndepărtat de dlui ,am făcut-o pentru că m-am luat după zvonurile de penal ,certat cu legea ,pe care le tot auzim astăzi la toate posturile ,fără a i se da și dlui dreptul la replică .” Nenea – omul are deja o condamnare definitiva si irevocabila unde a luat cu suspendare, nu sunt zvonuri…. informeaza-te putin si tu inainte sa debitezi din astea

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.