Emoții uriașe! Act suicidal al unei femei! S-a aruncat de la etajul șase!

Femeia din imagine s-a aruncat în urmă cu câteva minute de la etajul șase al ultimului bloc turn de pe Spiru Haret, în fața unității militare.

Din fericire, în cădere, femeia s-a răzgândit și s-a prins de geamul balconului de la etajul cinci.

Ea stă acum prinsă cu un picior și cu o mână pe pervaz și amenință că se aruncă în gol!

Un polițist special pregătit pentru acest tip de situații s-a urcat la etajul șase, din locul în care femeia s-a aruncat, și încearcă să o convingă să nu se arunce.

De notat că proprietarii apartamentului de la etajul cinci, unde s-a agățat fameia, nu sunt acasă și echipajele de salvare nu pot interveni pe unde ar fi mai ușor.

Polițistul negociator încearcă să o convingă pe femeie, căreia i se adresează „tanti” Jeni, să permită pompierilor să urce cu scara autospecialei până la ea.

Câteva zeci de oameni asistă îngrijorați din parcare la această scenă.

Update 1

Nici dupa o jumatate de oră de negocieri, femeia nu a fost convinsă să coboare. Negocierile continuă și în acest moment.

Vom reveni cu noutăți.

Update 2

Un pompier a urcat pe scară și s-a apropiat la doi metri de femeie. Aceasta amenință că se aruncă. Ea stă doar pe pervaz într-un echilibru fragil. Tensiunea este maximă. Pompierii au eliberat zona de privitori, întrucât femeia a amenințat că se aruncă dacă mai vede oameni în jur.

Update 3

A trecut o oră și jumătate din momentul în care s-a aruncat femeia. Intre timp a început să plouă torențial. Pompierii de la etajul VI îi țin femeii umbrela. Aceasta stă în continuare pe pervaz, existând riscul de a aluneca în orice moment. Femeia este în vârsta de 49 de ani și a vrut să se arunce de la etaj în urma unor certuri familiale avute cu sora și mama. In momentul în care pompierul se apropie de femeie, aceasta tipă și amenință că se va arunca. Este pe drum, din județul Ialomița, o saltea gonflabilă pe care salvatorii de la ISU vor încerca s-o așeze la sol, în dreptul femeii. Vom reveni.

Update 4

Final cu happy end. Femeia a fost luată cu forța de pompierul de pe scară.

Ultimele minute au fost de-a dreptul agonizante. Afară ploua torențial, iar femeia, probabil de frică, începuse să țipe.

Pompierul de pe scară în coordonare cu cei aflați la sol s-a apropiat brusc de femeie și a reușit să o prindă.

Femeia se zbătea pe scară și încerca să scape, dar imediat alți pompieri au urcat și au imobilizat-o pe femeie.

În strigătele de furie ale acesteia, scara a fost direcționată către un apartament vecin de la etajul cinci, de unde victima a fost trasă de alți pompieri.

În acest moment, toți cei aflați jos, și care au trăit cu emoție toată această scenă, au izbucnit în aplauze.

Citește și articolul: Cine și-l mai aduce aminte pe acest om ? A fost primarul Buzăului între 90 și 92! A acceptat să ajute din nou orașul Buzău!

Femeia a fost sedată și transportată la spitalul de la Săpoca. Are 49 de ani și era cunoscută cu probleme psihice, dar nu grave.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.