Emoționant. Solidaritate. Peste o sută de tineri, strânși în fața blocului. vezi FOTO

Peste o sută de tineri sunt la această oră pe trotuarul din fața blocului Valentinei, buzoianca de 21 de ani stropită cu benzină și incendiată sâmbătă dimineață.

Au venit impresionați de tragedia întâmplată și cu rugămintea ca justiția să-și facă treaba și să-i pedepsească pe cel/cei vinovați.

Câteva zeci de candele s-au strâns deja sub balconul de la parterul blocului, dar lumea – tineri și nu numai – abia de acum a început să vină.

Locul poate deveni în următoarele zile un loc de pelerinaj, la care buzoienii să se roage pentru Valentina și familia greu încercată.

„Nu o să mai plec în Italia, deși trebuia să mă operez. Rămân la Buzău. Până se va face dreptate și vor fi pedepsiți cei care i-au luat viața fiicei mele. Ăsta a rămas rostul vieții mele. Mâine mă duc să mă văd cu procurorul”, le-a spus azi rudelor Milica Dodan, după ceremonia funerară

Întâlnirea de azi a fost pașnică și tăcută. Nu s-a mai plecat într-un marș spre Parchet/Poliție, în schimb la fața locului au fost prezente echipaje de poliție și jandarmerie (în frunte cu comandanții lor).

E cel mai probabil prima adunare civică de la Buzău – excluzându-le pe cele politice – la care strigarea s-a făcut pe facebook.

Postarea a strâns în câteva ore peste 120 de comentarii și 270 de distribuiri.

Mai jos s-a inserat o galerie foto din această seară și de la prânz, de la ceremonia funerară.

loading...

3 comentarii la „Emoționant. Solidaritate. Peste o sută de tineri, strânși în fața blocului. vezi FOTO

  • Prietenii ar fi trebuit sa se mobilizeze înainte de a se întâmpla nenorocirea. Mulți dintre ei știau ce se întâmplă între cei doi, cu toții petreceau consumând băuturi alcoolice și droguri. Nu era prima petrecere care avea loc în apartamentul de la etajul 9, dar vecinii nu au sunat niciodată la 112.
    Parintii fetei au abandonat-o pur și simplu, lăsând-o singura într-un anturaj dubios. Nici măcar nu știau ce prieteni are, ori cu cine se iubește.
    Acum toți o regreta, dar când era în viata nu au ajutat-o!

  • cocalari

  • Cand se duceau sa bea, sa se drogheze si sa se prostitueze in apartament acolo si sa deranjeze tot blocul nu mai pareau asa indignati tinerii acestia.
    Toti erau de aceeasi factura… cine se aseamana se aduna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.