ENIGMĂ. Ce s-a întâmplat în casă ? Soț mort, soție în comă

Reporterul buzoienii.ro are informații noi care nu lămuresc, ba dimpotrivă, aruncă un văl de mister asupra întâmplării de pe strada Horticolei din Buzău.

Vasile Mihalcea a fost găsit mort (68 ani) pe un hol, iar soția sa, Antoaneta, de 64 de ani, în comă. Soția se afla în altă parte a casei!

Ziaristul a stat de vorbă în urmă cu câteva minute cu specialistul Distrigaz chemat de urgență la fața locului.

„La intrarea în casă nu am găsit niciun fir de gaz scăpat de la țevi, aragaz sau centrală. Dacă era ceva, imediat aparatul îmi indica. Am oprit gazele și apoi le-am pornit din nou. Nimic. Am repornit și centrala. Nu scapă nici gaz, nici monoxid de carbon. Funcționează perfect. Nu mă întrebați pe mine de le ce-a murit proprietarul casei, dar n-aș zice că de la gaze. Doamna era mai aproape de aragaz și centrală decât domnul”.

Nu s-a întâmplat azi. Joi seară ?

Reporterul buzoienii.ro a stat de vorbă și cu vecina care a dat alerta în această dimineață.

„Părerea mea e că s-a întâmplat ceva cu ei miercuri seară când a fost codul roșu de vânt. Nu i-am văzut de joi, iar vineri deja mi s-a părut ceva suspect. Uitați, le-a luat vântul tabla aici. Și n-a pus-o nimeni la loc. Păi, stătea Vasile cu tabla aia așa ? Azi, am luat legătura cu fratele lui. Am intrat în curte, iar pe geam am văzut-o pe Antoaneta. Era în pat, dar cu picioarele în jos. Semn că a stat în fund pe pat și apoi a căzut pe spate. Era îmbrăcată în haine de zi, nu de noapte”.

Vasile a fost găsit într-o altă parte a casei, prăbușit pe un hol.

La fața locului există o echipă de criminaliști care cercetează casa și iau în calcul toate posibilitățile.

Polițiști și rude ale victimei, în curtea casei

Cei doi soți au o fată care e stabilită de mulți ani în Canada.

„Fata a insistat să-i ia pe amândoi la ea în Canada. Dar Antoaneta nu a vrut pe motiv că mama ei trăiește, undeva prin Oltenia, și o are în grijă”, a adăugat vecina.

UPDATE. UPU BUZĂU:

La U.P.U.-SMURD a fost transportată o femeie în vârstă de 64 de ani, din Buzău, în stare gravă, comatoasă, cu sindrom de deshidratare sever, posibil intoxicație cu monoxid de carbon. La acest moment, pacientei i se acordă îngrijiri medicale.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „ENIGMĂ. Ce s-a întâmplat în casă ? Soț mort, soție în comă

  • Efectul vijeliei de joi? Adica CO impins de vant pe cos in jos? Asta ar explica lipsa dovezilor atunci cand masuratorile se fac in conditii normale de functionare.

  • Este posibilă variantă lui Klaxxy doar in cazul in care centrala nu avea tiraj forțat.

  • Scrie clar ca era centrala veche, cu tiraj natural.
    Din pacate, lipsa de educatie si principiul romanesc „lasa ca merge si asa” produce tragedii in continuare….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.