A început implicarea vecinilor. Episoade aproape zilnice cu Vulpița și Viorel de la Vadu Pașii

De-acum e clar. „Celebrele” personaje „Vulpița și Viorel” n-au venit la Vadu Pașii pentru a se cuminți și stabili în satul Focșănei (cum au crezut unii naivi).

Nu, totul e doar o regie a celor de la Antena 1 și de la Acces Direct pentru a face în continuare bani prin turnarea unor noi episoade din serialul care a prins incredibil de bine la românii cu mai puțină educație.

Aproape în fiecare zi se toarnă noi episoade din casa (și curtea) de la Vadu Pașii

Mai nou, în „poveste” încep să fie implicați și (probabil contracost) vecinii celor două „vedete” promovate de Antena 1.

Despre transformarea satului Focșănei și a comunei Vadu Pașii într-un soi de „studiourile Buftea” localnicii au păreri diverse.

„Să plece, naibii, de aici, n-avem nevoie să ne transforme comuna într-un circ”, zic unii.

„Foarte bine că au venit la noi. Mare noroc. Ne fac în acest fel publicitate comunei în toată țara. Gratuit!”, zic alții.

Cert e că pentru a se pune bine cu comunitatea din Vadu Pașii (și chiar cu primăria) organizatorii show-ului au grijă să spună de fiecare dată că Vadu Pașii e o comună îngrijită, cu oameni buni și primitori.

Antena 1 a închiriat pentru filmări o casă de pe strada Mușețelului din Focșăneii de Jos, pe lângă biserică
loading...

4 comentarii la „A început implicarea vecinilor. Episoade aproape zilnice cu Vulpița și Viorel de la Vadu Pașii

  • Bai va transforma astia in Las Fierbinti II ,dar de joasa speta !Stati cuminti si nu la faceti jocul astora!

  • Proşti…dar mulți, Auraş! În semn de „protest” pentru astfel de „realizări” de toată jena, unii politicieni ar putea, de exemplu, să se eschiveze de la a fi prezenți la emisiunile Antenelor lui Voiculescu şi Gâdea ! Dar…voturile celor mulți contează! Sunt curios, publici comentariul? Chiar şi cenzurat puțin!

  • Nici măcar nu locuiesc acolo! Sunt cazați la McPietroasa la Haleș!

  • Si asa cultura, invatamantul si restul sunt cum sunt. E ceea ce se promoveaza de ani de zile. Asta e adevarata Romanie. Vai de noiile generatii care vin dupa noi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.