Era puternic, dar drogurile l-au terminat. „A fost pe terapie intensivă și anul trecut! Atunci a scăpat!”

Directorul medical al Spitalului Județean a anunțat azi că elevul de 18 ani de la Colegiul Economic din Buzău a fost aproape de moarte și anul trecut.

„A ajuns și anul trecut, tot după o supradoză la Urgențe și apoi în Terapie Intensivă. Dar atunci a avut noroc și a scăpat. Era consumator cronic de patru ani, după cum ne-a precizat familia”, a precizat azi dr. Dragoș Porumb.

Ieri însă, după un nou consum în exces de etnobotanice, inima lui Cătălin Cojocaru, elev în clasa a douăsprezecea, a cedat.

„Substanțele toxice din organism i-au atacat rinichii, ficatul și inima. Ieri, inima i-a cedat, a suferit un stop cardio-respirator și a decedat. Tânărul s-a internat miercuri, pe 17. A avut convulsii puternice, dar a fost stabilizat. După două zile la terapie intensivă, starea i s-a ameliorat și a fost mutat pe secție. Dar simptomele au revenit, organismul n-a  mai răspuns la niciun tratament, iar organele i-au cedat”, a anunțat azi directorul medical.

Citește și articolul: Cum a ajuns toată lumea să pomenească în ultimele ore de Buzău și de Padina(click AICI)

Din fotografiile postate pe pagina personală de facebook, se observă că tânărul era puternic și își întreținea musculatura la sălile de culturism din oraș.

Și ținând cont de acest aspect se poate deduce cât de puternice și periculoase sunt aceste substanțe, mai ales că se face exces.

Trupul lui Cătălin a putut trece peste mai multe astfel de episoade, dar până la urmă i-a jucat festa.

Din spusele dr. Porumb, familia n-a formulat reproșuri la adresa medicilor. Probabil că se aștepta la acest deznodământ. Astfel de cazuri au mai avut loc și se vor mai petrece la Buzău, pe fondul educației precare din familie și societate.

Citește și articolul: Povestea zilei! Pilotul negru de la școala de aviatori de la Boboc vrea acum să ajungă președinte!(click AICI)

 


Citește și articolul: Consilier municipal PSD, replică acidă la adresa protestatarilor de aseară

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

5 comentarii la „Era puternic, dar drogurile l-au terminat. „A fost pe terapie intensivă și anul trecut! Atunci a scăpat!”

 • Sa vedem ce educație ii dai copilului când zice ca se arunca de la etaj dacă nu ii dai banii de droguri. De la 10 lei s a ajuns la 50 de lei plicul și tinerii nu se opresc încă. Mini mafia asta a Buzăului trebuie desfăcuta cât mai rapid înainte ca alții sa își cumpere mașini pe banii părinților voștri și înainte ca alții din rândul nostru sa moara. Vad astăzi televiziuni agitându se pe la ANA, cine e aceasta ANA și de ce nu face altceva decât statistici?

 • Unde era puterea…
  Era doar slab, si asta ii punea in evidenta musculatura, mai ales ca tragea de fiare si baga suplimente cunoscute ca „steroizi”.
  Si combinand steroizii cu etnobotanice si droguri, era doar o chestie de timp pana cedeaza organele in el.
  Din pacate tot mai multi tineri au astfel de frustrari si baga in ei tot felul de chimicale care le ataca organele cu gandul ca o sa arate mai fiorosi, mai „mafioti”.

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Ce prostii vorbiti. Nici nu avea de unde sa ia steroizi. Costa mult si nu gasesti pe toate drumurile. Ce 50 de lei plicul ? Cred ca visati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.