Era valiza cu unul dintre trupuri ? O americancă s-a pozat lângă lacul toxic în 2017

Sunt două fotografii care au făcut înconjurul lumii, fiind publicate de sute de ziare și site-uri de pe întreg mapamondul.

O valiză plutitoare ?

O americancă – Sarah Funk – care are un blog de turism a sărit împreună cu prietenul ei gardul de sârmă ghimpată și a ajuns în preajma lacului toxic în care Nikos Metaxas a aruncat valizele cu trei dintre victimele sale.

Se întâmpla cu aproape trei ani înainte ca Nikos Metaxas să fie descoperit de poliția cipriotă, iar subiectul să devină unul mondial.

Americanca din New York a făcut aceste fotografii în iunie 2017. Buzoianca Livia Florentina Bunea și fiica ei de 8 ani, Elena Natalia, au fost sugrumate de Metaxas în locuința lor din Nicosia septembrie 2016.

Trupurile lor au fost înghesuite în două valize și aruncate de militarul cipriot de 35 de ani pe fundul lacului toxic. De aceea a apărut suspiciunea că fără să vrea, americanca a surprins involuntar una din valize pe fondul scăderii nivelului apei din lac. Localnicii spun că vara nivelul scade mult și crește apoi în sezonul ploios.

Conform mărturisirilor lui Metaxas, Livia Bunea (36 de ani) și Elena Natalia (8 ani) au fost primele sale victime în septembrie 2016. Următoarea de pe lista de șapte a fost filipineza Marricar Valdez Arguiola, 30 de ani, în decembrie 2017. Valiza cu ea nu a fost încă găsită și este căutată intens în aceste zile folosindu-se un sonar, un radar, un robot cu cameră video și scafandri.

În insulă a ieșit un scandal monstru pentru că dacă polițiștii și-ar fi făcut bine treaba în cazul româncelor și l-ar fi prins la timp pe Metaxas nu s-ar mai fi ajuns la celelalte cinci crime (patru filipineze – din care o fetiță de 6 ani – plus o nepaleză).

Citește și articolul: A spus de ce-a ucis-o pe „Elenuș”. A pus în valiză și o cărămidă ca să stea pe fundul lacului

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.