Eroul zilei la Buzău! Merită felicitări!

„Bună ziua, mă numesc Croitoru Dumitru, am ales să las aici un mesaj de mulțumire pe care o datorez unui șofer de la Trans Bus. Azi dimineață am ales sa ajung la Buzău cu un mijloc de transport în comun aparținând societății Trans Bus pe traseul 22 cu plecare din Izvorul Dulce/ Fulga.

Oboseala, stresul și, recunosc, neatenția mea au făcut să-mi uit borseta cu o importantă suma de bani (1200 RON + 950 euro!) pe canapeaua autobuzului!
Ne întrebăm mereu, oare se mai găsesc printre noi oameni integri, onești și responsabili ?

Astăzi în Sfânta Zi de duminică, eu am întâlnit un astfel de om (șoferul autobuzului) pe care al cărui nume nu l-am reținut, dar am remarcat atitudinea și sinceritatea cu care mi-a înapoiat borseta cu suma de bani. Vă mulțumesc frumos, domnule și Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Felicit echipa Trans Bus pentru recrutarea unor astfel de caractere care aduc un plus de imagine societății dvs. cât și societății în care trăim. Felicit conducerea pentru modul în care știe sa țină astfel de oameni aproape. Mulțumesc, Trans Bus!”

Felicitări Mihai Miron!

După vizualizarea mesajului de mai sus reporterul buzoienii.ro a întrebat la Trans Bus cine a fost șoferul în cauză. Pentru că merită, cu adevărat, să-i publicăm numele.

E vorba de Mihai Romulus Miron, un șofer de 48 de ani din mun. Buzău și care lucrează la Trans Bus de 2 ani.

„N-am făcut nimic deosebit, doar un gest de bun simț. La capăt de linie, când am făcut verificarea autobuzului pentru viitoarea cursă am zărit borseta chiar pe canapeaua din spatele scaunului șoferului. Am dat apoi mesaj în dispecerat:

Bună dimineața, fac un apel către colegi, în special pentru cei de pe traseele 2 și 22. Dețin o borseta uitată de un călător/călătoare în autobuzul BZ.10.AHV. Pot fi contactat la 0758.377.XXX până la ora 13.30. După această oră borseta va fi predată la dispecerat. Mulțumesc!

Ulterior, în timp ce mă aflam în cursă, la prima stație de la Mărăcineni, un domn a coborât dintr-un taxi și mi-a spus că el este cel care a pierdut borseta. M-am bucurat cu atât mai mult când am aflat că domnul trece printr-o situația dificilă și avea nevoie uriașă de acei bani”

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Eroul zilei la Buzău! Merită felicitări!

 • Bravo Mihai…bravo parintilor tai (mai ales D-nei Viena mama ta) pentru educatia pe care ti-au dat-o.Felicitari…cu banii aia puteai sa-ti cumperi un ATV nou dar tu ai ales sa fii onest…Laurentiu Mitu…

  Răspunde
 • Cândva, gestul conducătorului auto ar fi fost popularizat la gazeta de perete sau panoul de onoare al întreprinderii … Păcat că ” fapta ” de pe autobuzul 22 a rămas cam fără ecou în rândul celor care mai ” scriem ” p-aici – semn că noblețea sufletească și generozitatea nu prea mai sunt prețuite în ziua de azi . Mă rezum la simpla mea felicitare pentru dl. Mihai Miron și la bucuria ce i-a inundat sufletul omului aflat la necaz !…

  Răspunde
 • Sa traiesti, Misule! Respect!
  Pentru fapta ta promit ca nu voi mai injura soferii Transbus (nici pe cei STB, fie!) pana la 1 iunie! La modul serios!
  Jos palaria!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.