Eșec PSD, USR-PLUS marele câștigător la europarlamentare

BREAKING: Exit-poll CURS Avangarde dă PSD și PNL la egalitate cu câte 25,8%, Alianța USR PLUS cu 23,9%, ALDE sub pragul de 5%. PSD pierde 20 de puncte față de parlamentare, USR PLUS câștigă masiv fără să aibă structuri locale

Exit-poll-ul realizat de CURS și Avangarde, care estimează datele valabile pentru ora 19.30 și nu ia în calcul votul din diaspora, dă la egalitate PSD și PNL la egalitate cu 25,8%, iar pentru Alianța USR PLUS estimează un scor de 23,9%.

Exit-poll-ul dă ALDE la 4,9%, sub prag.
Pro România, partidul lui Victor Ponta, e cotat la 5,7%
UDMR e cotat la 5,4%
PMP e cotat la 5,2%
Alte partide – 3,3%

Reamintim că în 2016, la alegerile parlamentare, PSD a câștigat 45,5%, ceea ce înseamnă că PSD a pierdut în doi ani și jumătate aproape 20 de puncte procentuale.

În schimb, e de remarcat ascensiunea Alianței USR PLUS, care a obținut un scor major (fără a pune la socoteală ultima oră de vot și votul din Diaspora) fără să aibă structuri locale, dar și faptul că ALDE tremură serios în privința trecerii peste prag.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Eșec PSD, USR-PLUS marele câștigător la europarlamentare

  • Va bateti joc de noi in conrinuare…PSD trebuie sa plece, ne-a prostit ai subjugat pana acum….gata

  • Daca PSD pleaca acum sunt sanse mari ca va fi pe locul 1 la alegerile parlamentare 2020.
    Asa au facut si in 2015-2016, s-au retras temporar de la guvernare si la alegerile din 2016 au obtinut un scor foarte bun.
    Asta vor incerca sa faca si acum, a spus asta indirect chiar Dragnea. Deci urmeaza ca Dragnea sa o dea jos pe Dancila cu speranta ca se va salva pe sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.