„Este o zi istorică. Am obținut autorizația!”

E cea mai bună veste administrativă pentru cei 15 mii de locuitori (estimați) ai comunei Mărăcineni.

Primăria Mărăcineni și Trans Gaz au obținut azi autorizația de contrucție pentru țeava care va aduce gaz de la Vernești la Mărăcineni.

„Dragilor,

Viața e presărată cu mici victorii, însă astăzi este una mare: Am obținut AUTORIZAȚIA de construire a conductei de transport gaze naturale Verneşti-Mărăcineni!

Este o zi istorică pentru comunitatea noastră și un motiv de nespusă bucurie pentru toți!

Vă mulțumim tuturor celor care ați crezut în noi și vă rămânem alături în continuare, necondiționat!”

Anunțul a fost făcut de Constantin Dumitru, administratorul public al comunei. Cu gaze în comună, Mărăcineniul va avea condiții de oraș

Urmatorul pas e întocmirea documentelor pentru despăgubirea proprietarilor pe sub terenurile cărora va trece țeava de gaz.

La iarnă se va efectua efectiv lucrarea, destul de complexă, ce prevede subtraversarea, pe rând, a liniei ferate Nehoiașu, a drumului național Buzău – Brașov, a canalului energetic și a râului Buzău.

Așa arată o instalație care introduce țeava de gaze pe sub un râu (foto de la Corabia pe sub râul Olt)

După înființarea SRM-ului la Potoceni (stație de reglare și măsură) se va începe crearea rețelei de gaze din comuna Mărăcineni.

Dacă totul va merge lis în iarna 2021-2022 vor exista câteva zeci de familii în Mărăcineni care se vor încălzi cu gaze și nu cu lemne.

loading...

5 comentarii la „„Este o zi istorică. Am obținut autorizația!”

  • FRUMOS FAKE ,CHIAR CREDETI CA TOTI PUN BOTUL ?????? PAI CHESTIA O POATE FACE ORICINE PE CALCULATOR ,,, CEVA SEMNATURI SAU STAMPILE ,,,,,,PROSTI SUNT CEI CE VA CRED .

  • Autorizația prezentată are același număr și aceeași data. Făcătură!!! Minciuni!!!
    Și dacă s-ar da drumul la construcție, mai devreme de 3-4 ani nu vor termina. Asta așa, fiind optimist. Dar, vor trece alegerile și se va uita de alimentarea cu gaze naturale.

  • Tereaca,ti-a promis Titel niscaiva gogosari,gogonele si varza pentru iarna de ii faci atata reclama?Poza asta cu indicatorul rutier si trandafirii,precum si „Casa Poporului” cu acoperisul verde ( o alta „ctitorie” mareata a lui Titel proprietarul) este …..”criminala”.Ti-ai facut cumva studiile de „jurnalist-propagandist” pe la Moscova,domnule Tereaca?Atat intelegi tu din „politica mioritica”?

  • Eu sunt prost si cred stirea.
    Chiar ca este o victorie. Oricum Maracineni a devenit un fel de cartier al Buzaului. Felicitari!……[Leo]

  • Domnu Ion, nu te mai strofoca domne, ai la îndemână câteva posibilități de a dezamorsa „fake”-ul: – să te duci la primărie ca să depui o declarație pe proprie răspundere că nu îți vei racorda casa la rețeaua de gaz, să le ceri celor care te cred să facă același demers și să votezi holera galbenă până te vor durea mâinile și ficapul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.