„Este posibil. În principiu, da. Voi vorbi mâine cu echipa mea”

Anunț important făcut luni seară de Marcel Ciolacu. Foarte probabil, marți, Ciolacu va face anunțul că va candida la conducerea PSD.

Congresul se va ţine sâmbătă 29 februarie, în cazul în care în nu vor apărea cazuri de coronavirus. Este posibil să candidez. În principiu, voi candida la Congres, mă văd conducând PSD. Voi vorbi cu echipa mea și apoi voi anunța” , a spus politicianul buzoian.

Ciolacu a anunțat că va dispărea funcția de președinte executiv:

„Conducerea va fi formată dintr-un preşedinte, cinci prim-vicepreşedinţi, opt vicepreşedinţi regionali și un secretar general. Primele trei organizaţii pe baza meritocraţiei politice vor avea reprezentant în Biroul Permanent Naţional”.

Ciolacu este pe val în PSD după ce a reușit blocarea alegerilor în două tururi, demiterea guvernului Orban și, mai nou, a provocat decizia CCR prin care Iohannis nu-l va mai putea propune tot pe Orban ca prim-ministru.

Ciolacu, despre Congresul de sâmbătă: „Organizarea congresului înseamnă să adunăm peste 1.500 de oameni. Dacă putem să nu punem în pericol membrii de partid, primarii sau delegaţii vom ţine Congresul”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Este posibil. În principiu, da. Voi vorbi mâine cu echipa mea”

  • „… Dacă putem să nu punem în pericol membrii de partid, primarii sau delegaţii, vom ţine Congresul”.
    Emoționant! Câtă grijă!… Chiar mi-au dat lacrimile…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.