„Ești o plantă!” vs „Tu ești un analfabet!”. Iată cine sunt personajele și de la ce a plecat conflictul

Incident petrecut astăzi la finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Buzău.

Totul a plecat de la o afirmație nefericită a consilierului Silviu Roșioru, după o rugăminte a lui Alexandru Dunel, în condițiile în care ședința care ar fi trebuit să dureze câteva minute se tot prelungea.

Dunel: „Măi Silviu, hai să terminăm odată, că e pierdere de timp”

Roșioru: „E pierdere de timp pentru dvs. Și așa veniți aici ca o plantă”.

După ședință, la ieșirea din sală Dunel i-a cerut socoteală lui Roșioru pentru că l-a făcut plantă: „Bine, dacă eu sunt plantă, atunci tu ești un analfabet”.

Roșioru a replicat printr-o înjurătură, iar de aici s-a ajuns la îmbrânceli. Noroc cu ceilalți consilieri care ieșeau din sală și care i-au despărțit pe cei doi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Trei dintre politicienii care au condus Buzăul scapă de probleme  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „„Ești o plantă!” vs „Tu ești un analfabet!”. Iată cine sunt personajele și de la ce a plecat conflictul

 • Adevarul e ca ambii sunt niste plante analfabete.
  Doar ca fiecare are impresia ca e un geniu… asa e prostul de obicei, e convins ca e singurul geniu.

 • Ambii zburati din functii! Nu avem nevoie de ciobani in functii de conducere! Sa se bata in ring nu la Consiliu 😉 Plina tara de zimbri’! Stau pe banii nostri si nu fac nimic se mai si iau la bataie! RUSINE!

 • ne meritam soarta buzaul a ajuns sa fie condus de interlopi ca rosioru sau stocareala !!! cum dracu au ajuns astia cum ??? ce timpiti i au votat ??? este clar toti sunt corupti !!!

 • I-au votat tiganii lor, clanurile lor pe care nu numai ca ii lasa sa fure, dar ii si ajuta sa fure.

 • Țiganul. asta. din. Tohaneni. consilier. a. ajuns.

 • Astea da modele! Ne mai întrebăm de ce atâta violență în școli și pe străzi.

 • planta? analfabet?……Sa fim ‘seriosi’ ! Sunt doar doi PITECANTROPI !

 • După părerea mea ,cei doi vorbesc așa cum trăiesc,și ne mai învață și pe noi ceva .Ce înseamnă să fii nesimțit ,vulgar ,și lipsit de scrupule ,uitând că amândoi ocupă niște funcții incompatibile cu felul în care își vorbesc ,.Rușine ambilor și pentru faptul că și-au adresat injuriile în public să demisioneze .

 • amandoi au mare dreptate in afirmatiile lor !!!!!!!

 • Alături de analfabeți, bietele plante se simt jignite de atenția ce le-a fost acordată de cei 2 trimiși în Consiliul Local … Cine-i cunoaște cât de cât ( inclusiv tinerețile ! ) își dă seama că niciunul nu-i mai breaz ca celălalt și exprimă starea de spirit a foarte multor buzoieni … Tupeu, nesimțire, DUPLICITATE, incultură … E regretabil că unele ” organe ” de presă, în alergare după rating (profit) trec cu vederea calitatea celor aduși prin studiouri, astfel că po-pulimea este ușor de intoxicat … Asta e !

 • Intradevar, e o jignire pentru planta.
  Comunitatea plantelor asteapta scuzele de la Rosioru.
  Comunitatea plantelor e profund dezamagita de comparatia nefericita intre plante si Dunel.
  Comunitatea plantelor produce ceva util si plus valoare pentru planeta, societate si economie, in schimb Dunel, ca si Rosioru, nu produc decat gaze toxice si deseuri in procesul de digestie, pe langa pagube mari la bugetul tarii si a bunastarii societatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.