ULTIMA ORĂ. Problemă rezolvată. Comunicat Compania de Apă.

UPDATE, ora 14.30: Problema a fost rezolvată. În toate cartierele curge acum apă la parametri optimi, fără turbiditate și cu presiune normală.

INFORMARE-PUBLICA-3-1

ȘTIREA INIȚIALĂ, ora 12.00: Compania de Apă a făcut o nouă informare legată de avaria apărută lângă Spitalul CFR pe conducta magistrală a orașului.

Fisura din țeavă de 600 mm a fost acoperită – după ce muncitorii au lucrat toată noaptea.

La această oră, mai sunt probleme în cinci cartiere, dar se estimează că vor dispărea în următoarele ore.

„Echipele noastre specializate au lucrat toată noaptea la remedierea situației și au luat toate măsurile tehnice pentru reluarea în condiții normale a furnizării serviciului. Lucrarea a fost finalizată și am demarat operațiunile necesare pentru spălarea filtrelor și creșterea progresivă a presiunii din sistemul de transport al apei potabile. Estimăm că în câteva ore, serviciul furnizat va atinge parametrii normali de livrare. Până atunci, problemele ce țin de presiunea apei și turbiditatea acesteia persistă în zonele următoare: Micro III, Micro V, Dorobanți I, II, Extindere și Broșteni. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că am făcut și facem în continuare tot ceea ce este omenește posibil pentru ca serviciul pe care îl furnizăm să atingă cât mai curând posibil indicatorii optimi de calitate. Vă mulțumim pentru înțelegere!” – informare Comp. de Apă Buzău

Conducta care a cedat are în jur de 50 de ani vechime și urma să fie schimbată în cadrul proiectului cu fonduri europene ce va fi demarat anul viitor. Compania de Apă a implementat și în anii trecuți proiecte cu fonduri europene, dar acestea s-au îndreptat îndeosebi spre zona rurală și mai puțin spre mun. Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „ULTIMA ORĂ. Problemă rezolvată. Comunicat Compania de Apă.

  • Buzoienii s-au obisnuit ca apa potabila sa fie …neagra!Nu mai sunt necesare scuzele….Probabil ca trebuie sa se obisnuiasca si cu …lipsa apei!

  • Tereaca s-a umflat teava ? parca era de 400 ? acum este de 600 ??? 🙂

  • Atata stiti:ne cerem scuze! Daca nu sunteti capabili sa supravegheati,controlati si intretine reteaua de apa,dati-va dracului demisia. Cu ce ma incalzesc ‘scuzele ‘ voastre cand dimineata din neatentie, luand apa de la robinet sa ma spal pe dinti era sa ma otravesc cu mizeria infecta pe care ne-o livrati ca apa potabila? Voi stiti doar sa mariti tarifele mizeriei pe care ne-o serviti, dar pentru acest atentat la sanatatea publica cine raspunde. Sunt prea dur, nu? Penalilor, cand o sa raspundeti pentru nesimțirea voastra? Oare pe astia nu ii putem trage la raspundere pentru neglijenta in serviciu?

  • În dorobanțu 2, până la ora 21, va fi bine?? Se poate și un răspuns?

  • NU MAI E DE VINA TESCARUUUUUUUU ??????? :):):)

  • Viespea buzoiana intreaba-l pe Domnul Toma :):):)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.