„Eu am spus că e ea, dar polițiștii au zis că nu”

Au trecut mai bine de două zile de când hoața profesionistă din Buzău a extras portofelul cu 20 de milioane din poșeta unui tinere din Pârscov (vezi VIDEO mai jos).

În ciuda imaginilor difuzate în presa locală, hoața – pericol public pt. abilitățile dovedite – este încă în libertate.

„Sunt mai multe persoane care corespund semnalmentelor. La acest moment se fac în continuare cercetări” – informare IPJ Buzău, azi la prânz

Există și o veste bună.

„Am fost sunată de un echipaj de la Poliția Locală Buzău. Agenții au găsit portofelul aruncat pe jos de hoață după ce a luat cele 20 de milioane din el. În portofel erau actele și cardurile mele, le-am recuperat integral”, ne-a declarat victima.

Tânăra ține musai ca hoața să fie găsită și pedepsită: „Îi rog pe buzoienii care o recunosc din imagini să anunțe imediat poliția”.

ÎNTÂMPLARE

Victima a mers ieri la magazinul de pe Cuza Vodă pentru a ridica imaginile de pe camerele de supraveghere. În acest timp, a avut impresia că în magazin a intrat preț de câteva secunde – chiar hoața.

„Am alergat după ea pe stradă, i-am făcut poză, i-am luat datele. Le-am prezentat poliției, dar dânșii au spus că nu e ea”, a spus pugubita.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Eu am spus că e ea, dar polițiștii au zis că nu”

  • Si bruneta ii tine paravan

  • Asa mi sa intamplat si mie,dar la mine mi-a intrat în casă,, tot eu am gasit faptasul, am recuperat jumatat
    e din prejudiciile găsite la amanet ,si au trecut 2 luni in care faptasul se plimba in voie ,iar dosarul este predat de un polițist la altul

  • Astia cand actioneaza sunt in grup. Domnul acela brunet? Politia ii stie mai bine

  • Pt Alexandru. Am rugamintea de a ma contacta pentru a-mi povesti cum a fost. 0721.540.938

  • Victima ar trebui sa treaca peste si sa invete sa isi tina portofelul cum trebuie.

  • S-a dovedit că uneori, unii politisti au fost în legătură cu infractorii. De ce? Pentru că de la infractori le mai pică şi poliţiştilor ceva. Cunosc mai multe exemple concrete.Îi recomand victimei să depună reclamaţie la sectia de poliţia pe raza căreia s-a comis furtul CU NUMĂR DE ÎNREGISTRARE dat de la Poliţie. Imaginile video ţin loc de martor în instanţă. Dacă banuiti că poliţiştii sau procurorul ar favoriza infractoarea,vă puteţi adresa DNA,reclamând poliţiştii şi procurorul de caz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.