„Eu așa am făcut. Mi-am dat imediat demisia”

„Să-și dea demisia. Așa e cel mai corect”.

„Eu așa am procedat în 2015 când am realizat, din funcția de viceprimar, că nu sunt pe aceeași lungime de undă cu primarul de atunci, domnul Boșcodeală. Așa ar trebui să procedeze acum și viceprimarul Neder. Să-și dea demisia dacă a constatat că nu are pârghiile necesare pentru a-și împlini proiectele”, a spus Sebastian Radu la Campus TV.

Va demisiona, va aștepta să fie demis sau va rămâne pe funcție (pentru salariu și onoarea de a fi viceprimar ) ?

Sebastian Radu consideră că Neder cu atât mai mult ar trebui să demisioneze dacă primarul C-tin Toma i-a luat toate atribuțiile și l-a lăsat fără nicio responsabilitate în Palatul Comunal.

„Normal ar fi ca Andrei Neder să nu țină postul ocupat și să lase locul altei persoane care poate lucra cu primarul Toma și să acționeze în folosul municipiului Buzău. Domnul Neder va putea activa mai cu folos în funcția de consilier local dacă tot s-a plasat în opoziție față de domnul primar”, a conchis deputatul PSD.

Neder ar putea demisiona chiar azi. De la ora 15.00 este programată ședința CLM din luna martie

Sebastian Radu a produs un șoc în Primăria Buzău în februarie 2015 când în timpul unei ședințe de consiliu local a anunțat că demisionează din funcțiile de viceprimar și consilier local (inclusiv din PSD) pe motiv că primarul Boșcodeală ar conduce greșit destinele orașului Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Eu așa am făcut. Mi-am dat imediat demisia”

  • A spus-o acum o saptamana,tu acumai aflat ,sau au inceput asmutarile ?

  • Un sfat înțelept .Dragoste cu sila ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.