„Eu câștig aproape o oră în fiecare zi!”

E un pont oferit de consilierul județean Nicolae Mărăcine buzoienilor de pe Valea Slănicului (Cernătești, Beceni și mai sus) care fac naveta dimineața înspre orașul Buzău.

„Eu câștig aproape o oră în fiecare zi, acum, cu lucrările de la Mărăcineni de pe DJ203 K. Când vin dinspre Beceni, la Izvorul Dulce, fac stânga spre Blăjani. Sunt 3 km de drum balastat, dar bun, până la Blăjani. De la Blăjani e asfalt proaspăt, Sorești, Poșta Câlnău, E85, Buzău. Ajung mai repede decât prin Mărăcineni”, a spus Mărăcine.

Mărăcine: „Când va fi gata și podul de la V. Pașii va fi și mai bine. Se va putea intra și ieși din Buzău pe la Autorolla – V. Pașii – str. Horticolei”

Lucru bun făcut de CJ Buzău în octombrie

În octombrie, CJ Buzău a asfaltat drumul județean Blăjani – Sorești – Poșta Câlnău. Pe lângă locuitorii din Blăjani de acest drum vor beneficia și cei de pe Valea Slănicului. Pot ajunge astfel mai repede la E85 (fără a mai trece prin Mărăcineni și Săpoca). Evident, se poate și invers.

Emanoil Neagu, în inspecție pe drumul spre Blăjani

Neagu a făcut și o promisiune:

„Anul viitor voi avea grijă să trecem printre prioritățile CJ Buzău asfaltarea și acelui rest de 3 km de la Izvoru Dulce la Blăjani”.

Realizarea acestei legături pe asfalt între Beceni – Blăjani – P. Câlnău va oferi o variantă interesantă șoferilor și va contribui la dezvoltarea economică a zonei.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.