„Eu le semnez, cu mâna mea. Vor fi 100”

„95% din banii care ajung la Primăria Buzău sunt de la firmele din oraș. De aceea trebuie să acordăm societăților comerciale din Buzău mai mult respect”, a anunțat primarul C-tin Toma.

O primă astfel de formă de respect e acordarea a o sută de permise gratuite de parcare.

„Le voi semna cu mâna mea. O sută de permise, pentru primele o sută de firme din Buzău. Cu aceste legitimații vor putea parca gratuit în parcările publice cu plată din oraș. E o minimă formă de respect. Măcar atât să facem și noi pentru ele. Voi da dispoziție la Urbis Serv să alocăm și unul-două locuri în parcările de pe lângă instituții special pentru firme”, a anunțat ieri primarul C-tin Toma.

Mai mult, primarul a anunțat că – după modelul Stațiunii de Cercetare Legumicolă (vezi foto) – pentru aceste prime o sută de firme municipalitatea va instala indicatoare prin care să le anunțe prezența în zonă.

În acest fel, clienții și partenerii de afaceri ai firmelor buzoiene le vor putea găsi mai ușor.

Dar și aceasta e o formă de respect. Despre o altă facilitate pe care Primăria Buzău o va acorda firmelor veți putea citi într-un articol viitor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ce s-a întâmplat mai apoi!CLICK AICI 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Eu le semnez, cu mâna mea. Vor fi 100”

  • A inceput strangerea de fonduri pentru campania electorala, si de la cine sa strangi decat de la cei bogati, iar in schimb le dai avantaje din bani publici. Dai un ban la campanie si stai in fata, parchezi in fata si gratuit, ca un adevarat boier si mosier local.
    In plus, mai baga iar niste bani buplici in contul firmei de casa pentru indicatoare inutile, toate facute si vandute la pret de metale pretioase

  • Dom grigore, despre alde voi ne-am prins. Sa nu se faca nimic, ca se fura. Lasa primarul sa faca ce stie el sa faca, iar tu mergi in continuare pe premiza “cine nu munceste nu greseste”. Acum, nu le-o face pe toate perfect, eu de exemplu nu mai pot cu toaletarea si masacrarea copacilor din oras. Dar trebuie sa ma impac cu asta, ca pe partea cealalta duce orasul spre civilizatie. Haide sa nu mai puna semne de circulatie, de fapt sa le ia pe toate din oras ca sa nu mai fure si sa le vanda la fier vechi, ar scoate si bani din asta. Tu te vezi ce scrii?

  • Vai ,”lacrimez ” de atata bunătate !

  • Singurul primar care chiar a făcut ceva în orașul ăsta în ultimii 20 de ani este domnul Toma. Chiar nu putem să vedem realitatea? Vă obișnuiseți cu mizeria, hoția și țigănia promovată de inculpatul Boșcodeală!

  • Firmele din Buzau au incheiat Acord de deversare apa uzata cu Compania de apa.Sotia viceprimarului Apostu este Sef Serviciu laboratoare direct in subordinea Dir. General al companiei conform organigramei.Aceasta se afla in conflict de interese dupa parerea mea.Dumneavoastra ce credeti.?

  • Dar ce-i acolo? Armata salvării ? Am impresia că unul din 100 de buzoieni are vreo rudă/prieten/cunoștință angajați la această Mecca a orașului ! Pe cine să mai crezi domnule ?! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.