Slider

„Eu n-am stat decât zece minute! Dar, asta e!”

Ghinion pentru șeful PNL Buzău, Cristi Romanescu.

Acesta va trebui să stea în izolare la domiciliu, la Buzău, în perioada următoare.

Ce s-a întâmplat ? Senatorul PNL de Constanța, Vergil Chițac, a fost depistat în această dimineață cu coronavirus (el, soția, fiul și asistentul personal). Problema – devenită deja una de nivel național – e că luni, Chițac a participat la Biroul Permanent Național al PNL, unde e membru și Romanescu.

„Eu am ajuns târziu la ședință. A întârziat avionul. N-a mai durat decât 10 minute și s-a terminat. Am stat și la distanță de Chițac, așa s-a nimerit. Dar, dacă sta e procedura, n-am ce face , voi sta acasă la Buzău în izolare”, adeclarat Romanescu pentru buzoienii.ro.

În autoizolare va sta și premierul Ludovic Orban, participant la ședința BPN a PNL de luni, la care a fost Chițac.

„Toți membrii Biroului Permanent Național al PNL se vor izola la domiciliu. De asemenea, toți senatorii PNL au obligația să se autoizoleze”, a anunțat Orban.

Citește și: ACUM. Biciclist, lovit pe trecerea de pietoni. Cine poartă vina. CLICK AICI

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „„Eu n-am stat decât zece minute! Dar, asta e!”

 • Poate scăpăm de politicieni definitiv, Doamne ajuta.

 • Si uite asa scapa , tara de ei.

 • N ar plânge unu pentru politicieni :)))))

 • Oameni buni, în cazul de faţă URA voastră nu este justificată. Cristi Romanescu (necontând că-i de la PNL, putea să fie şi de la PSD sau oricare alt partid) e, înainte de a fi politician, un OM. De mare caracter ! Şi care, ca sportiv de performanţă, a făcut destulă cinste Buzăului.
  Nu vă înţeleg ura faţă de această valoare buzoiană, când nici măcar ca politician numele său n-a fost subiectul niciunui scandal !
  Nu uitaţi că i se poate întâmpla oricui !
  Sper să n-aibă nimic, Dumnezeu să ne păzească !

 • Face carantina la restaurantul lui. Se pare ca alcoolul sanitar nu e bun la virus, dar vodka ci’ca face minuni…

 • Nu îi înțeleg pe acei frustrați care urăsc și înjură diverse categorii de cetățeni: medici, profesori, avocați, judecători, procurori, polițiști, securiști, deputați, senatori, miniștri, etc. În loc să înjurați puneți mâna pe carte, pe muncă. pe asumare de răspunderi, de riscuri și faceți-vă și voi medici, judecători , parlamentari sau ce credeți voi că vă face să urâți mai puțin, să respectați mai mult și să trăiți mai împliniți în scurta viață pe care ne-o dă Dumnezeu. Cunosc meseriași buni, adevărați profesioniști foarte apreciați, bine plătiți care nu înjură pe nimeni și trăiesc la fel sau mai bine decât medicii, profesorii, deputații, senatorii, polițiștii, procurorii…

 • @ Smaranda Creanga
  Incerc sa va dau un singur exemplu, legat de evenimentele zilei (in fiecare zi sunt altele!), pentru care eu ma simt… nu frustrat, ci tradat de toti cei amintiti de dvs.
  Azi s-a dezvaluit cazul senatorului dobrogean care, contaminat fiind, a innebunit Guvernul si Parlamentul, inclusiv pe dl Romanescu.
  Trec de marlania lui cu refuzul de a fi luat cu targa izolanta – izoleta, cum i se zice acum. Aia e doar pentru prosti, nu pentru “obrazuri fine”…
  La orice solicitare de testare, serviciile de urgenta ne spun ca trebuie sa asteptam simptomele, abia apoi se face testarea. Importanta este izolarea. OK, dar acum au fost testati, in nici 24 de ore, toti parlamentarii care au intrat in contact cu senatorul. De ce la ei se poate si la noi, nu? Simplu – Sindromul Gr. Alexandresacu: “…Eu nu iubesc mândria şi îi urăsc pe lei, / Eu vreau egalitate, dar nu pentru căţei”.
  Deci, stimata doamna, nu vreau sa fiu catalogat drept “catel”, de aceea urasc javrele.
  Acum intelegeti?
  P.S. In carcuma cu pricina m-am pricopsit cu o toxinfextie alimentara ca am zacut o saptamana… de la o nunta… Acum intelegeti?… Profitul si lipsa de condescendenta fata de cei mici…

 • @ Smaranda Creangă,

  De mai multă frustrare dai DUMNEATA dovadă !
  În plus, comentariul dumitale e lipsit de logică. Te asigur că RĂUL oricărei societăţi porneşte de la una sau mai multe din categoriile enunţate, pe primul loc fiind politicienii, bineînţeles, urmaţi îndeaproape de judecători (mă refer la CAZURILE ATIPICE, nu generalizez) !
  Românica e specială la astfel de cazuri atipice. Inclusiv Buzăul, ca să vorbim strict în context local. Dacă vrei, îţi zic la cazuri atipice din Buzău câte vrei, pentru fiecare din categoriile enunţate: şi judecători, şi profesori, şi medici, şi din orice altă categorie (aparent morală!) care numai MORALI şi CINSTIŢI nu sunt !
  ,,JAVRE” (cum foarte bine i-a etichetat cineva într-un comentariu de mai sus). Iar oamenii (cei verticali, nu cei de turmă) nu suportă javrele !

 • @Smaranda Creanga
  Multi parlamentari au terminat studiile obligatorii la f.f. si acum sunt si doctori in drept sau mai stiu eu in ce.

 • Daca societatea si legile ne arata zilnic, prin n exemple, ca nu suntem egali, Dumnezeu reuseste sa ne arate cand si cand ca domnia si prostia pot fi deopotriva si pentru unii si pentru altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.