Eu nu-s mulțumit și mă tem că ratăm promovarea. Explicații în articol

Doar un punct, care nu înseamnă mare lucru, a obținut în această seară Gloria la Hunedoara.

Din primul minut, reporterul buzoienii.ro a remarcat la Gloria frica și neîncrederea.

Folosirea a trei fundași centrali și a unui singur atacant, bont și ăla.

Atitudinea din R1 a fost de echipă mică, de ultimul loc în clasament, apărare și atât. Niciun șut la poartă, posesie spre zero, abia treceam de mijlocul terenului. Metalul Buzău, de la liga III, sunt convins că ar fi produs mai mult fotbal decât Gloria în prima repriză de la Hunedoara. Da, Metalul, club cu un buget de cinci ori mai mic, fără transferuri și fără cantonament în Antalia.

Când antrenorul folosește trei fundași centrali și joacă așa defensiv înseamnă că n-are încredere în echipa lui, în jucători, în ce antrenează. Starea de frică și neîncredere se transmite evident și fotbaliștilor. În loc să fie încurajați, sunt demoralizați.

Chiar dacă a obținut un egal, dintr-un șut norocos al cecenului Akhmatov (min. 72), jocul Gloriei n-a arătat a echipă care să merite promovarea.

Cum cel mai probabil se va și întâmpla, nu vom promova, scenariul e similar celui de anul trecut. Slobozia, dacă bate sâmbătă, va fi 75% promovată. Iar Miercurea Ciuc a arătat în ultima vreme că joacă mai bine decât fricoșii de Gloria (ungurii ne-au și bătut în Crâng) și că are un antrenor (Robert Ilyeș) mai stăpân pe situație decât Prepeliță.

După pregătirea de iarnă, Prepeliță a venit cu un 4-3-3 (ofensiv), acum după nici o lună s-a sucit, joacă 5-4-1 (defensiv). De ce ? E Corvinul vreun Real Madrid, vreun Manchester City ? Nu, toate echipele din România, inclusiv alea din prima ligă, sunt vai de steaua lor. Și lidera FCSB, e vai de ea, dacă o iei tare îi dai 3-0 într-o repriză, vezi cazul recent cu Rapidul în R2. De ce atunci să te aperi ca la Rovine cu Corvinul ?

Dacă sunteți sau nu de acord cu opinia și argumentele reporterului buzoienii.ro puteți lăsa comentarii în rubrica de mai jos.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Eu nu-s mulțumit și mă tem că ratăm promovarea. Explicații în articol

 • o fi slab și fricos Prepeliță dar măcar nu bagă la pariuri precum fostul antrenor Viorel Ion

  Răspunde
  • O adunătură de gloabe, în frunte cu o caricatură de antrenor. Echipă mediocră, de liga a 3-a. Sper să nu promoveze nici anul ăsta, bine-ar fi să se desființeze, bani aruncați în vânt, pentru niște neisprăviți.

   Răspunde
 • … să joci în superliga trebuie buget minim 4 milioane de ‘ieuroi’ pe sezon , jucători de valoare plătiți bine !….de unde bănetul ăsta?…. așa, să promovezi ca să retrogradezi după un sezon e circotecă și panaramotecă!…

  Răspunde
 • Cu așa joc nu vei promova , dar dacă , prin absurd , se întâmplă „minunea” cu cine vei juca în liga 1 !? Cu lotul sau antrenorul (!?) actual vom pierde aproape toate meciurile la scor de…neprezentare . Păcat pentru că „potențial economic” pentru a susține o echipă de fotbal în prima ligă am avea, ne lipsește doar o…„mobilizare” în acest scop .

  Răspunde
 • De unde ai dedus si cum ai calculat ca daca Slobozia isi castiga meciul in proportie de 75% este promovata? Mai sunt 9 meciuri de jucat.
  De altfel, un articol scris de un suporter de rezultat. Daca tot iti place sa comentezi tacticile antrenorilor, vorbeste cu Becali, poate gaseste si un post pentru tine la ‘lidera’, nu la ‘liderul’ FCSB.
  Inainte, sa nu uiti, sa verifici meciurile de acasa ale Corvinului sa vezi de cand n-au mai pierdut acasa si inainte de meciul cu noi, n-au mai luat gol acasa din luna octombrie.
  Dar suporterilor de rezultat le place sa comenteze aiurea fara sa se documenteze mai inainte.

  Răspunde
 • Corvinul a jucat ca o echipă modestă, ceea ce și este !
  Puteam să câștigăm ușor, fără probleme, jucători slabi, foarte slabi, antrenor modest, aveți perfectă dreptate domnule Tereacă.

  Răspunde
 • Corvinul -CFR 4-0.Echipa modestă Corvinul!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.