„Eu știam că are simpatii liberale, dar mă bucur că a ales PSD”

UPDATE. Avrămescu, PNL Buzău: „Nu e adevărat” – vezi declarație la finalul articolului


Reușită pentru PSD Buzău, insucces al PNL, după ce ieri cinci primari de comune din județ au fost prezentați, ca la fotbal, în conferința de presă a PSD Buzău.

Și mai multe semne de întrebare referitoare la atractivitatea PNL în județ, ridică și comentariul făcut azi de Felix Rache, șeful Pro România Buzău, în privința primăriței Rodica Bârlă de la Puiești.

Rache s-a declarat surprins de opțiunea primăriței (aleasă în 2020 pe listele Pro România), în condițiile în care aceasta ar avea trecut/orientare/simpatii liberale(!).

Felix Rache: „Pentru că PRO Romania nu este la guvernare, noi am considerat că primarii PRO trebuie să intre într-un dialog cu toți cei care le pot ajuta comunitatea. De aceea au fost invitați și au dat curs invitațiilor și la întâlnirile organizate de PNL și de către PSD. Cred că întâlnirile cu reprezentanții celuilalt partid aflat la guvernare au făcut ca primarul să simpatizeze pentru prima data cu stânga unita, trecutul fiind unul de liberal. În concluzie, mă bucur că primarul comunei Puiești a descoperit Proiectul Stânga Unita: PRO România- PSD”.

Pentru ca puterea, pe plan local (la Puiești), să fie totuși împărțită, Rache a anunțat că viceprimar nu va mai fi de la PSD:

„După negocierile politice care o să urmeze, cu PNL și PSD, PRO Romania va desemna un nou viceprimar la Puiești, în locul celui de la PSD. Unul dintre consilierii locali care a făcut ca PRO Romania să învingă PSD și PNL în această comună va fi viceprimar”.

UPDATE. Avrămescu, PNL Buzău: „Nu e adevărat”

„Nu e adevărat, doamna primar de la Puiești nu a participat la nicio întâlnire a PNL. Nu a existat și nu există o intenție ca doamna primar să activeze la PNL. Doamna a fost viceprimar al PNL, până când a decis sa candideze pe listele Pro Romania. PNL are în Puiești o organizație foarte bună, condusă de fostul primar Florin Leaua, cu o vastă experiență administrativă. Ne vom baza pe dânsul la viitoarele alegeri locale”.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„Eu știam că are simpatii liberale, dar mă bucur că a ales PSD”

  • Apartenenta politica e doar o vrajeala, ei sunt pregatiti sa sara in orice barca oricand.

  • Avramescu le spune puiestenilor ca-s fraieri ca nu l-au ales pe fostul primar care-i doldora de experienta administrativa. Doamna traseista si ea le zice ca-s papagali puiestenii, pentru ca ei n-au stiut din prima ca vor sa voteze cu PSD, ii ajuta doamna acum, cu mutarea politica. Practic, puiestenilor… habar nu aveti pe ce lume traiti, iata.
    Ce inseamna sa tai fanul cu motocositoarea, sa nu mai ai tu o coasa, o furca-n gospodarie, un argument solid cand te iau altii, d-alde Avramescu ori doamna si cu Felix, la misto.

  • Mi se pare corect ca o persoana politica vazand ca partidul sau in care a crezut o ia pe aratura sa mearga la alt partid.

  • Ha, ha, Ana! Partidul in care a crezut… Partidele sunt niste organizatii de lacuste abatute asupra tarii, nu sunt organizatii de cult, sa spui ca a crezut in partid. Ce glume expirate aveti in voi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.