„Eu știu că sunt la ei, dar…” Iată ultima declarație

A fost ales cu doar trei luni în urmă președinte PSD pe municipiul Buzău, dar relația dintre Toma și partid nu e cea mai fericită.

Întrebat la ultima apariție de la Campus TV dacă va mai candida din partea PSD, Toma a dat un răspuns care lasă loc de interpretări.

„Eu știu că sunt primar PSD. Sper să particip tot din partea PSD. Nu m-am gândit să plec nicăieri, dar ar trebui făcute niște schimbări… Ce vreți să spun mai mult ? Nu știu ce să mai răspund. Eventual, dacă nu se va mai putea la PSD aș putea să candidez și independent”, a spus Toma.

Trebuie spus că acolo unde în citat s-au pus puncte-puncte, Toma a întors capul spre un colț al camerei, iar mimica sa a exprimat nemulțumire combinată cu blazare.

Mimica și cele câteva cuvinte spuse trădează – dacă tălmăcirea e corectă – nemulțumirea față de Dragnea și susținătorii săi – care au confiscat partidul.

Moderatorul emisiunii l-a provocat pe primar și cu zicerea că „toate celelalte partide se laudă că veți candida pentru ele”. Primarul a zâmbit și s-a mărginit să spună: „Da ? Înseamnă e distracție maximă”.

Toma e vechi membru PSD, postură din care a activat ca senator PSD între 2000 -2004, iar în 2016 a candidat și a câștigat Primăria Buzău.

Principalul susținător al lui Toma a fost și este Marcel Ciolacu, șeful PSD Buzău, dar nici el nu se află într-o relație bună cu Dragnea.

loading...

7 comentarii la „„Eu știu că sunt la ei, dar…” Iată ultima declarație

 • TOTI SUNT PE DUCA , A URLAT CA APUCATU DE COMAPANIA DE APA , E LINISTE LA COMP DE APA ACUM CA DE : E SAVULEASCA BORS ACOLO !!!!!!!!!!!!!!1

 • SAVULEASCA CARE ARE TOT ACELASI SALARIU CA TESCARUUUUUU ,SI DE CE A URLAT TOMA ATAT ????? CA E MAFIE ACOLO ?? CARE MAFIE PSD-ISTA !!!!!!!

 • Angajatule, pentru vorbele alea negândite, de mâine ai putea fi șomer. Asta și meriți! În definitv ești ceea ce ai scris!

 • Saracul. Daca pentru cateva strazi asfaltate si 2 autobuze aduse crede ca va mai iesi primar dupa cat rau a facut…se insala amarnic.

 • Domnule primar, aveti garantat votul meu indiferent din partea carui partid ati candida ! Si, din sondaje de opinie neoficiale, pe la locul de munca si prin vecini, va asigur ca sunt multi cei ce va sustin ! In mod clar Buzaul se misca !
  Revin cu o recomandare mai veche: Urmati modelul Oradea in ceea ce priveste accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea de proiecte de dezvoltare urbana. Chiar merita ! O simpla vizita (luati-l si pe Tereaca, lui ii plac „delegatiile” ) va va convinge de eficienta administratiei locale din extremitatea nord-vestica a Romaniei !
  Succes !

 • Str transilvaniei când o să fie reparată d le primar când?

 • Vad mereu aglomeratie pe strada Transivaniei, se fac ambuteiaje in zona OMI , de catre cine sunt prtejati acesti comercianti, la cine cotizeaza de nu are nimeni curajul sa-i mute la marginea orasului?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.